Η Ericsson Hellas συμμετείχε ενεργά στο Oracle Day 2011

03:28 4/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ericsson Hellas ήταν Xρυσός Xορηγός στο Oracle Day 2011 το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής την Πέμπτη 3η Νοεμβρίου με θεματικό τίτλο «Μεγαλύτερη εξειδίκευση, περισσότερη καινοτομία, περισσότερη διορατικότητα».
Στην πολύ σημαντική εκδήλωση η Oracle παρουσίασε το όραμά της για συνεργασία με partners, παρουσιάστηκαν τα νεότερα
προϊόντα και επιχειρηματικές λύσεις, συζητήθηκαν οι σημαντικότερες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς και συμμετείχαν ειδικοί από όλη την αγορά σε workshops.

Οι εκπρόσωποι της Ericsson Hellas είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το όραμα της εταιρείας για το μέλλον του κλάδου ICT, καθώς και να αναφερθούν σε καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας και παγκόσμιες συνεργασίες που έχει υλοποιήσει η εταιρία.
Ο Μιχάλης Σταύρου, Head of OSS/BSS Practice in South-East Mediterranean της Ericsson συμμετείχε ως ομιλητής, και παρουσίασε την 20ετή συνεργασία Oracle και Ericsson σε πολύπλοκα έργα. Επίσης, παρουσίασε την πορεία της Ericsson ως ‘full ICT’ εταιρία και αναφέρθηκε ειδικά στο γεγονός ότι η Ericsson κατέχει την 8η θέση στις top-100 IT Service εταιρίες.

Δήλωσε σχετικά: «Με την Oracle μας συνδέει μια μακρά επιχειρηματική συνεργασία, που αποδεικνύει ότι στη μεγάλη αγορά ICT, όπου τα έργα είναι πολύπλοκα και διαφορετικών προδιαγραφών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, μόνος ένας τρόπος υπάρχει: η συνεργασία. Η Ericsson είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Απόδειξη αυτού είναι οι κατεστημένες συνεργασίες μας με τις Oracle, , IBM, HP, Telcordia, Akamai κλπ

Στην 3η ενότητα της εκδήλωσης ομιλήτρια ήταν η Σοφία Ζερβάκη, Head of IT Transformation Offering Region Mediterranean της Ericsson, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η επένδυση στην τεχνολογία είναι αναγκαία, οφείλει να υποστηρίζει την επιχειρησιακή στρατηγική της κάθε εταιρείας και να προσφέρει απλές και λειτουργικές λύσεις. στη επίτευξη των εκάστοτε εταιρικών στόχων. Το κλειδί για την επιτυχή ολοκλήρωση ΙΤ Transformation προγραμμάτων, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Σ. Ζερβάκη αναφέρθηκε στις δεξιότητες που αναπτύσσει η Ericsson σε Business Transformation programs και παρουσίασε παραδείγματα στα οποία Ericsson έχει υλοποιήσει Oracle εφαρμογές.

Δήλωσε σχετικά: «Η Ericsson μετά από χρόνια έρευνας και ακούγοντας τις ανάγκες των αγορών στις 180 χώρες που λειτουργεί, σήμερα διαθέτει: α) μια πλήρη γκάμα προϊόντων, δικών της και στρατηγικών συνεργατών όπως η Oracle, β) το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και συγκεκριμένα περισσότερα από 10.000 IT service στελέχη και γ) τη μεθοδολογία για να παραδίδει επιτυχημένα, δοκιμασμένα IT Transformation προγράμματα, ανάλογα των εξειδικευμένων απαιτήσεων κάθε πελάτη.»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα σημαντικότερα στελέχη του κλάδου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, τα οποία ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τις εξελίξεις και τις προοπτικές των δικτύων και του clouding στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί σημείο αν
Keywords
Τυχαία Θέματα