Εβδομάδα Photomania από τον Κωτσόβολο

09:26 18/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Η μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, διοργανώνει την εβδομάδα Photomania και εξοικειώνει τους «Πρωτάρηδες» αλλά και τους πιο «Ειδικούς» ερασιτέχνες φωτογράφους με τη χρήση των φωτογραφικών μηχανών DSLR.

Στα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια ποικιλία DSLR και Mirrorless φωτογραφικών μηχανών για τις καλύτερες και πιο ζωντανές λήψεις που
τράβηξαν ποτέ. Σε σχέση με τις συμβατικές compact μηχανές, τα μοντέλα DSLR διαθέτουν πολύ μεγαλύτερους φακούς με καθρέφτη, που επιτρέπουν να περάσει πολύ περισσότερο φως δίνοντας ακόμα καλύτερες και πιο καθαρές εικόνες. Επιπλέον οι φακοί μπορούν να εναλλάσσονται προκειμένου να ταιριάξουν ακριβώς στο θέμα που θα φωτογραφηθεί.

Μέσα στην εβδομάδα Photomania, που ξεκινά τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, η Κωτσόβολος προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες για την απόκτηση μιας ολοκαίνουριας DSLR ή compact φωτογραφικής μηχανής. Μερικές από αυτές είναι:

-Ψηφιακή Φωτογραφική Olympus, με 10x οπτικό ζουμ 89€
-Ψηφιακή Φωτογραφική Nikon με 16 MPixel, 26x οπτικό ζουμ 179 €
-DSLR Nikon με δώρο τσάντα μεταφοράς 299 €
-DSLR Canon 18MPixel, Full HD video, φακός 18-55mm 649 €

Επιπλέον με έμφαση στην ενημέρωση για τις DSLR φωτογραφικές μηχανές η Κωτσόβολος θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το περιοδικό «ΦΩΤΟγράφος» μια σειρά από ενέργειες στις οποίες όλοι οι επίδοξοι Φωτογράφοι πρωτάρηδες ή προχωρημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια φωτογράφιση μοντέλου και να ζητήσουν συμβουλές από επαγγελματία φωτογράφο.

Ένα κανονικό φωτογραφικό στούντιο θα στηθεί σε μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να φωτογραφίσουν με την καθοδήγηση επαγγελματία φωτογράφου τη μοναδική Ευαγγελία Αραβανή.

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί κατά σειρά:

· Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens,

· το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 16.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Smart Park και ξανά

· την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο The Mall Athens από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 16.00.

Προκειμένου η ζωή των «φωτογράφων» να γίνει ακόμη πιο εύκολη στα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη χρήση των DSLR ή των Mirrorless φωτογραφικών μηχανών.

Επιπλέον διαθέσιμα, και σε πολύ χαμηλές τιμές είναι μια μεγάλη γκάμα φακών, περιφερειακών και αξεσουάρ καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες για την τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένη προστασία των προϊόντων από το γνωστό πλέον και εξειδικευμένο brand υπηρεσιών Support 360°.

Με αφορμή την χειμερινή εβδομάδα Photomania της Κωτσόβολος, ο Εμπορικός Διευθυντής Εικόνας – Ήχου της Dixons South-East Europe, κ. Γιώργος Τζιάλλας, δήλωσε: «Οι φωτογραφικές μηχανές DSLR είναι το επόμενο προσιτό βήμα για καλύτερες και πιο ζωντανές φωτογραφίες. Στην Κωτσόβολος προσφέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και σωστές συμβουλές για την καλύτερη επιλογή. Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας να ζήσουν μια επαγγελματική φωτογράφιση στα καταστήματα μας και να γνωρίσουν από κοντά τις εξαιρετικές δυνατότητες των DSLR».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Αναζητήσεις
photo mania apo
Τυχαία Θέματα