Δύο βραβεύσεις για τον Όμιλο Εταιρειών Mellon στα Contact Center World Awards

01:33 11/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος Εταιρειών Mellon ανακοίνωσε τη διάκρισή του για έκτη συνεχή χρονιά στα ετήσια βραβεία Contact Center World Awards για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Στα φετινά βραβεία συμμετείχαν τα call center των θυγατρικών του Ομίλου, Mellon Poland και Mellon Bulgaria, οι οποίες διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Best Outbound
Campaign.
H Mellon Poland συμμετείχε με την καμπάνια προώθησης τραπεζικών πιστωτικών προϊόντων που πραγματοποιεί για την mBank, τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική τράπεζα στην Πολωνία. Αντίστοιχα, η Mellon Bulgaria διαγωνίστηκε με την καμπάνια προώθησης σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων που πραγματοποιεί για τον μεγαλύτερο πάροχο της Βουλγαρίας, τη Vivacom.

Για τη διάκρισή τους, οι Mellon Bulgaria και Mellon Poland κλήθηκαν να στοιχειοθετήσουν την υπεροχή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων. Η συμμετοχή τους επέδειξε το εμπορικό όφελος που αποκόμισαν η Vivacom και η mBank, τη συνέπεια της κάθε καμπάνιας με την πελατειακή στρατηγική των δυο εταιρειών, αλλά και τις επιδόσεις τους σε σχέση με βασικούς δείκτες απόδοσης.

«Η απόφαση να συμμετάσχουμε με αυτές τις δυο καμπάνιες βασίστηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτύχαμε, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο ποιότητας επικοινωνίας με τους πελάτες της mBank και της Vivacom,» σχολίασαν σε κοινή δήλωσή τους η Kasia Lopata από την Mellon Poland και ο Παναγιώτης Βλάχος από την Mellon Bulgaria. «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με τη βράβευση των εταιρειών μας στην Πολωνία και στη Βουλγαρία. Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες μας, και τα βραβεία αυτά αποτελούν εχέγγυο της επιτυχίας μας.»

Η απονομή των βραβείων έγινε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε εδώ.
© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα