Διαθέσιμες οι beta των ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5

12:46 10/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση της BETA έκδοσης των ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5. Η ESET, πρωτοπόρος στην προστασία από κακόβουλο λογισμικό από το 1992, προτρέπει όλους τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα ναυαρχίδες της εταιρείας.
Τα ESET Smart Security 5 BETA και ESET NOD32 Antivirus 5 BETA είναι διαθέσιμα για δωρεάν δοκιμή στο ESET.com.

Οι BETA εκδόσεις των ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5 προσφέρουν πολλές νέες δυνατότητες και οφέλη, όπως ESET Cloud-Powered Reputation, Βελτιστοποιημένη Διαδικασία Εκκίνησης, Enhanced Media Control, Αναβαθμισμένο Graphic User Interface και Gamer Mode. Επιπλέον, το ESET Smart Security 5 BETA παρέχει βελτιωμένο Antispam, «Έξυπνο» Firewall και Γονικό Έλεγχο.

Ο κος Pavel Luka, Chief Technology Officer της ESET, δήλωσε: «Η πέμπτη γενιά των ναυαρχίδων των λύσεων ασφαλείας της ESET - ESET Smart Security 5 BETA και ESET NOD32 Antivirus 5 BETA – διαθέτουν μία ευρεία γκάμα προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών που δεν ενισχύουν μόνο τις ικανότητες ανίχνευσης, αλλά προσφέρουν επιπλέον νέες λειτουργίες, όπως το gamer mode ή το νέο graphic interface, για βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Παράλληλα, τα δύο νέα προϊόντα παρέχουν όλα τα προγενέστερα χαρακτηριστικά με αναγνωρισμένες επιδόσεις.

Στην έκδοση 5, n ESET προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας που προστατεύει τα PCs από όλους τους τύπους του κακόβουλου λογισμικού, τις επιθέσεις των hackers και τις ηλεκτρονικές απειλές μέσω e-mail». Από το 2007 έχουν πραγματοποιηθεί 1,3 δισεκατομμύρια downloads των ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus.

Νέα χαρακτηριστικά 
Enhanced Media Control – Σταματά το κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να προσβάλει τον υπολογιστή κατά τη χρήση των αφαιρούμενων μέσων. Τα ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5 προτρέπουν αυτόματα το χρήστη να σκανάρει το περιεχόμενο όλων των αφαιρούμενων μονάδων USB, CDs και DVDs. Οι χρήστες μπορούν να μπλοκάρουν συγκεκριμένα μέσα, βάση μιας σειράς παραμέτρων, όπως το ID της συσκευής, τον τύπο των μέσων αλλά και το σειριακό αριθμό.


ESET Cloud-Powered Reputation – Ενισχυμένη δυναμική ανίχνευσης και ταχύτητα σάρωσης με τη χρήση των προηγμένων υπηρεσιών της ESET και το σύστημα συλλογής και ανάλυσης malware της εταιρείας.


Βελτιστοποιημένη Διαδικασία Εκκίνησης – Τα ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5 επιτρέπουν στον χρήστη να δουλεύει στον υπολογιστή του αμέσως μετά την εκκίνηση του μηχανήματος, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.


Gamer Mode – Όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης, τα ESET Smart Security 5 και ESET NOD32 Antivirus 5 μεταβαίνουν αυτόματα στην αθόρυβη λειτουργία για να εξοικονομήσουν πόρους του συστήματος, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια ή να επικεντρώνονται στις εργασίες τους μέσω του υπολογιστή, χωρίς περισπασμούς από τα pop-up
Keywords
Τυχαία Θέματα