Δείτε τα πράγματα διαφορετικά, με τη νέα Action Cam HDR-AS20 της Sony

06:56 17/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Το καλοκαίρι έφτασε και η ολοκαίνουργια Action Cam AS20 της Sony είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει παντού και να καταγράψει όλες τις συναρπαστικές αποδράσεις σας.

Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από τον ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar με το τεράστιο πεδίο προβολής 170° (120° με ενεργοποιημένο SteadyShot), που πλησιάζει την ανθρώπινη όραση. Το κούνημα της βιντεοκάμερας είναι ελεγχόμενο, χάρη στο σύστημα
σταθεροποίησης SteadyShot, το οποίο μειώνει το τρεμούλιασμα της κίνησης και τη δόνηση όταν τρέχετε με το ποδήλατό σας ή όταν σας χτυπάει ο αέρας και τα κύματα. Διαθέτει επίσης, ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο συλλαμβάνει πιστά πλούσιο, φυσικό ήχο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο ρεαλισμό στις καθημερινές σας περιπέτειες.

Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R™ CMOS διασφαλίζει όμορφα βίντεο Full HD και εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και στο σούρουπο, όταν οι μικρότερες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. Η εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα bit, που φτάνει τα 28Mbps, προσφέρει ιδιαίτερα αναλυτικές λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με πολύ κόσμο, όπου η κάμερα αλλά και τα θέματα κινούνται.

Συνδέστε την Action Cam με το τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, που μπορεί να φορεθεί, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Φορέστε στον καρπό το προαιρετικό αδιάβροχο εξάρτημα για να έχετε καλύτερο έλεγχο στις λήψεις σας, αλλά και σε πέντε ακόμα βιντεοκάμερες, όταν η Action Cam είναι τοποθετημένη σε μέρη που δυσκολεύεστε να τη φτάσετε όπως στη σανίδα του σερφ σας ή πάνω στο κράνος σας.

Απολαύστε επιπλέον προσαρμοστικότητα, χάρη στην εύχρηστη λειτουργία της που γυρίζει την εικόνα όταν τραβάτε βίντεο ανάποδα.

Με το λεπτό και μίνιμαλ σχεδιασμό της, η Action Cam σάς ακολουθεί, όπου και αν πάτε… από αποδράσεις για σερφ μέχρι πάρκα για σκέιτ. Χάρη στο λεπτό και αεροδυναμικό σχεδιασμό της κόβει τον αέρα, μειώνοντας την πίεση του ανέμου όταν κατεβαίνετε με το ποδήλατό σας από δύσκολες διαδρομές ή όταν πέφτετε για πρώτη φορά με αλεξίπτωτο.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, χαρίζοντάς σας αδιάλειπτες λήψεις βίντεο για 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi (150 λεπτά με απενεργοποιημένο το Wi-Fi) – αρκετός χρόνος για να καταγράψετε τις περιπέτειές σας.

Μετά από μια γεμάτη μέρα, όταν επιστρέψετε στο σπίτι, στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν εφαρμογή της Sony, το PlayMemories Home, για να επεξεργαστείτε τις λήψεις σας και να τις μοιραστείτε σε site όπως το Facebook® και το YouTube™. Η νέα λειτουργία Video Merge* σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εντυπωσιακές συνθέσεις split-screen με έως και τέσσερις ταυτόχρονες προβολές, που γυρίστηκαν από διαφορετικές βιντεοκάμερες. (Είναι απαραίτητη η εφαρμογή PlayMemories Home έκδοση 3.1.10 ή μεταγενέστερη για Windows, και η έκδοση 1.1.10 ή μεταγενέστερη για Macintosh).

Στην αγορά θα διατίθεται προς πώληση από τις αρχές Ιουλίου του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα