Total Recovery Tools: ιδανικά για τεχνικούς και IT Managers

16:56 22/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Total Recovery Tools είναι μοναδικά εργαλεία imaging, cloning, επαναφοράς δεδομένων και password χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού.

Κουραστήκατε από τις εγκαταστάσεις λογισμικού ή από τις εφαρμογές που τρέχουν στον Server σας και προκαλούν καθυστερήσεις; Το TotalRecovery Tool είναι η λύση για εσάς. Δεν απαιτεί εγκατάσταση και παρακάμπτει την λειτουργία των Windows.
Απλά εισάγετε το DVD ή το USB Flash και θα μπορείτε να αποκτήσετε αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού δίσκου , συγκεκριμένων partitions και αρχείων, να κάνετε imaging, cloning καθώς και να επαναφέρεται χαμένα passwords. Όλα αυτά ακόμη και αν τα Windows δεν είναι λειτουργικά.

Όλες αυτές οι λειτουργίες γίνονται χωρίς την εκκίνηση των Windows και χωρίς να εγκατασταθούν drivers. Τα TotalRecovery Tools είναι ο πιο αξιόπιστος και εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε και να επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας σε περίπτωση που καταστραφεί ή καταστεί μη λειτουργικός ο Server σας.

Επειδή το TotalRecovery Tool έχει τα δικά του εργαλεία επαναφοράς οι χρήστες και οι διαχειριστές μπορούν να επαναφέρουν άμεσα τα συστήματα τους και να μειώσουν στο ελάχιστο τον χρόνο που θα έκαναν να ρυθμίσουν τα Windows, να επαναφέρουν χαμένα passwords, αρχεία, να ελέγξουν για λάθη στους δίσκους κ.α.

«Το TotalRecovery είναι μια σειρά από αξιόπιστα, εύχρηστα και εύκολα στην χρήση εργαλεία ιδανικά για τεχνικούς εταιρειών πληροφορικής και IT Managers”, αναφέρει ο Δημήτρης Ράικος, Διευθυντής Ανάπτυξης της Sales Effect .

Μια ασφαλής λύση
Ο Peter Lin, Product Manager της Farstone δήλωσε «Τα TotalRecovery Tools τρέχουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και μπορούν να εκκινήσουν το σύστημα από μόνα τους. Μιας και τα εργαλεία λειτουργούν στο δικό τους περιβάλλον, κανένα κακόβουλο λογισμικό δεν μπορεί να εμποδίσει τις διαδικασίες» .

10 Σημαντικά Χαρακτηριστικά
-Plug-and-use, δεν χρειάζεται εγκατάσταση
-Μοναδικά εργαλεία που λειτουργούν χωρίς Windows
-Disk Imaging και File/Folder Backup
-Hard Drive & SSD Cloning
-Secure Military Shredder (DoD 5220.22-M Complied)
-Ανάκτηση Windows και Windows Server Password
-Emergency Rescuer για κατεστραμμένα συστήματα
-Περιλαμβάνει Universal Restore
-Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα μέσα αποθήκευσης όπως 2TB, 3TB, 4TB (και μεγαλύτερα), NAS, Network Storages
-Υποστηρίζει Windows and Windows Servers
-Υποστηρίζει Linux (*κάποιες λειτουργίες ίσως δεν δουλεύουν)
-Υποστηρίζει UEFI, GPT, και RAID Systems
-Ασφαλές περιβάλλον!

Διαθεσιμότητα
Το TotalRecovery Tool είναι διαθέσιμο στην έκδοση USB Flash κατόπιν παραγγελίας από την Sales Effect (www.sales-effect.gr) στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα