PENTAX Optio RZ18: πανέμορφη

13:21 13/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Optio RZ18 είναι η τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά PENTAX Optio RZ, η οποία σε ένα συμπαγές σώμα ενσωματώνει ένα φακό zoom υψηλής μεγέθυνσης.
Παρέχει απλή, εύκολη λήψη φωτογραφιών από μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, όπως τα ταξίδια και οι λήψεις τοπίου αλλά ακόμα και οι απαιτητικές συνθήκες δράσης και αθλητικών δραστηριοτήτων.
Διατηρώντας πολλά από τα εξυπηρετικά χαρακτηριστικά των προκατόχων της - συμπεριλαμβανομένων του αξιόπιστου διπλού συστήματος εξουδετέρωσης των κραδασμών για την αποτελεσματική μείωση του κουνήματος της
μηχανής, και της προηγμένης λειτουργίας Auto Picture για την αυτόματη επιλογή των πιο κατάλληλων λειτουργιών λήψης σε σχέση με το θέμα - η Optio RZ18 ενσωματώνει για πρώτη φορά έναν συμπαγή, υψηλής απόδοσης και πολύ ευρείας γωνίας φακό smc PENTAX οπτικού zoom 18x χάρη στον οποίο επεκτείνεται σημαντικά το εύρος zoom.

Ο αριθμός των ενεργών pixel έχει επίσης αυξηθεί σε 16 megapixels για την παροχή εικόνων υψηλότερης ανάλυσης, ενώ η ενσωματωμένη οθόνη LCD έχει αναβαθμιστεί σε μία μεγαλύτερη έκδοση 3.0-ιντσών με 460.000 κουκκίδες για να εξασφαλιστεί μία πιο οξεία και καθαρή εικόνα του θέματος.

Χάρη στην τέλεια αρμονία των υφιστάμενων και των νέων χαρακτηριστικών, η Optio RZ18 προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις και πιο απλή λειτουργία από ποτέ.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα