Outsourced Managed Print Services στην πράξη από την Xerox Hellas

12:01 1/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Τις εξελίξεις και τάσεις στα Xerox Managed Print Services (MPS) και την εφαρμογή τους στην πράξη παρουσίασε η Xerox Hellas σε στελέχη επιχειρήσεων, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.
Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas,
κ. Βασίλης Ραμπάτ, και ο Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων της Kosmocar, κ. Χρήστος Δράκος.
Βασικό αντικείμενο της παρουσίασης του κυρίου Ραμπάτ αποτέλεσαν οι εξελίξεις και οι τάσεις των Outsourced Managed Print Services και τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από την εφαρμογή τους. Οι Managed Print Services της Xerox μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και την ταυτόχρονη μείωση του κόστους, καθώς επιφέρουν άμεση και μετρήσιμη μείωση ως και 30% του κόστους εκτύπωσης, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα και προστατεύοντας την ασφάλεια των εγγράφων της επιχείρησής σας.

Τη δική του εμπειρία από την εφαρμογή των υπηρεσιών Managed Print Services της Xerox μετέφερε στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης ο Διευθυντής Πληροφοριακών της Kosmocar, κ. Χρήστος Δράκος.

Παρουσιάζοντας τα πολλαπλά οφέλη που έχει αποκομίσει η Kosmocar από τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων της Xerox, τόσο με όρους μείωσης του λειτουργικού κόστους όσο και με όρους βελτιστοποίησης των διαδικασιών, ο κ. Δράκος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παρακάτω:

- Ουσιαστική μείωση του πρωτογενούς κόστους εκτυπώσεων κατά 42%
- Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μείωση του χρησιμοποιούμενου χαρτιού (μείωση κατά 65% του εξοπλισμού, εκτύπωση διπλής όψης κλπ)
- Μείωση ενασχόλησης του ΙΤ προσωπικού της εταιρείας
- Αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών με αξιοποίηση ταχύτερου εξοπλισμού και πρόσβαση σε νέες λειτουργίες όπως scan to e-mail, scan to file
- Ξεκάθαρη εικόνα του κόστους εκτυπώσεων συνολικά και ανά χρήστη

Ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, με τη σειρά του συμπλήρωσε: «Με ηγετική θέση στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά Managed Print Services, η Xerox διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να βοηθήσει τις κάθε μεγέθους και κλάδου επιχειρήσεις να ελέγξουν και να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα έγγραφά τους. Χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία για την αξιολόγηση, το σχεδιασμό και τη διαχείριση του περιβάλλοντος εκτύπωσης, πάντα με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, προσφέρουμε λύσεις με υψηλή ποιότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.
Έτσι, οι εταιρείες που επιλέγουν την Xerox ως το στρατηγικό συνεργάτη απολαμβάνουν από την πρώτη κιόλας μέρα τα οφέλη μιας αποδοτικής συνεργασίας, και μάλιστα χωρίς να έχει γίνει καμία αρχική επένδυση από πλευράς τους».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα