Nέος Εμπορικός Διευθυντής στην Pylones Hellas

07:48 23/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Pylones Hellas, ένας εκ των δυναμικότερων system integrators στην ελληνική αγορά πληροφορικής και επικοινωνιών, ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιναρδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή (Commercial Manager) της εταιρείας.
Από τη θέση αυτή, ο κ. Λιναρδάκης θα είναι υπεύθυνος για όλες τις πωλήσεις προϊόντων, εφαρμογών αλλά και υπηρεσιών που πραγματοποιεί η Pylones Hellas.

Ο κ. Λιναρδάκης είναι ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Pylones Hellas και διαθέτει μεγάλη
εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών, ενώ έχει υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία σημαντικά έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα

«Είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη που έχουν συνεργαστεί με την Pylones Hellas και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αναλάβει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντής της εταιρείας» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Πρόκειται για ένα στέλεχος που διαθέτει τόσο εμπειρία όσο και ήθος και εκτιμούμε ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, καθώς προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις υπάρχουσες ευκαιρίες».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα