Ideal Standard: Δύο διακρίσεις στα iF Design Awards

16:35 6/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Δύο σειρές μπαταριών της Ideal Standard βραβεύθηκαν στα φετινά iF Design Awards, το διεθνή θεσμό που βραβεύει προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό, εδώ και περισσότερο από 60 χρόνια.

Οι σειρές Ceraplan III της Ideal Standard και JOY
της JADO (brand του Ομίλου Ideal Standard International) τιμήθηκαν πρόσφατα με το διεθνούς κύρους βραβείο σχεδίασης στην Έκθεση του Ανόβερου, στην κατηγορία «Σχεδιασμός προϊόντων». Η JOY απέσπασε επίσης τον υψηλότερο βαθμό αναγνώρισης, το Gold Award, το οποίο απονέμεται ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας «Σχεδιασμός προϊόντων».

Σε αυτήν την κατηγορία, η κριτική επιτροπή αξιολόγησε 3.249 προϊόντα. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, στο BMW Welt, στο Μόναχο.

Οι μπαταρίες Ceraplan III και JOY σχεδιάστηκαν από το ARTEFAKT, το φημισμένο Design Studio με έδρα στο Ντάρμστατ. Οι σχεδιαστές Tomas Fiegl και Achim Pohl, σταθεροί συνεργάτες της Ideal Standard εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθώντας τη φιλοσοφία «η απλότητα της ταυτότητας» καταφέρνουν πάντα να επικεντρώνονται και να τονίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα