Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ

«Η προσπάθεια εκφοβισμού συνεχίζεται. Δεν πρόκειται όμως να σταματήσει την έρευνα που ήδη διενεργείται από το ΣΔΟΕ, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για τον κ. Αναστασιάδη, ούτε τις όποιες σχετικές ενέργειες αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, το Υπουργείο Οικονομικών θα τα διαβιβάσει μαζί με το σύνολο του σχετικού φακέλου στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη».

Την περασμένη εβδομάδα, το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, υπό τον τίτλο «Υπουργός express service», στο οποίο γίνεται λόγος για διαγραφή χρεών του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας οδικής βοήθειας Express Service.

Το υπουργείο Οικονομικών συνέδεσε την «αποκάλυψη» με την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του εκδότη της, Θέμου Αναστασιάδη το 2008. Στην επίσημη ανακοίνωση, το ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Αναστασιάδης έχει στείλει στον Γ. Παπακωνσταντίνου δύο εξώδικα, σχετικά με την απάντηση που έδωσε στη Βουλή για την υπόθεση και τη σχετική έρευνα του ΣΔΟΕ και έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη πρακτική και προφανή προσπάθεια εκφοβισμού και παρακώλυσης της έρευνας των αρμοδίων υπηρεσιών».
Keywords
Τυχαία Θέματα