Υπό «μετάθεση» στο υπουργείο Οικονομικών ο διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

02:45 12/4/2011 - Πηγή: 24wro

Έντονες διεργασίες στο επίπεδο του υπ.Οικονομικών για σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους, κυριαρχούν στην πλατεία Συντάγματος. Πέραν των σεναρίων ως προς...



 το κατά πόσον σε περίπτωση ανασχηματισμού, όταν γίνει αυτός ο Γ. Παπακωσταντίνου , θα μετακινηθεί ή όχι από το υπουργείο, αρχίζει να αποκτά ισχυρές πιθανότητες, να υπάρξει αλλαγή στον επικεφαλής των αποκρατικοποιήσεων.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Νewscode.gr θα έχουμε μετακίνηση του κ. Χριστοδουλάκη και την θέση του θα πάρει ένα πρόσωπο έκπληξη. Ο κ. Κλ. Παπαδόπουλος
, επικεφαλής μέχρι σήμερα του Τ.Τ (Post Bank), o οποίος εκτιμάται ότι έχει και τα προσόντα και την εμπειρία να χειρισθεί την «καυτή πατάτα», που σχετίζεται άμεσα με το μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015, που συζητείται αυτή την εβδομάδα.

Κάποιες αντιρρήσεις που αρχικά είχαν διατυπωθεί από τον Γ. Παπακωσταντίνου , δείχνουν να κάμπτονται και ο Κλ. Παπαδόπουλος ετοιμάζει, όπως πληροφορούμεθα ήδη τις αποσκευές του από την Τράπεζα. Οι αλλαγές αναμένονται αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ δεν έχει διευκρινισθεί ποιος ό νέος ρόλος του κ. Χριστοδουλάκη.

http://www.newscode.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα