Βγάζει δίσκο μετά θάνατον η Amy Winehouse

00:51 3/11/2011 - Πηγή: 24wro

Στις 5 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της Amy Winehouse! Μπορεί η...



ταλαντούχα τραγουδίστρια να μην είναι πια ανάμεσά μας, όμως, τα τραγούδια που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει εν ζωή θα μας κάνουν ακόμα μία φορά να την θαυμάσουμε!

Το «Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures» θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα κομμάτια της 27χρονης σταρ που δεν τα έχουν ακούσει ούτε οι κοντινοί της άνθρωποι. Μεταξύ αυτών, το «Between The Cheats» που μιλά για την
επεισοδιακή ερωτική της ζωή, το «Halftime» που ηχογραφήθηκε τον Αύγουστο του 2010 και το τελευταίο τραγούδι που έγραψε στο στούντιο, το «Body And Soul».
Από τα 12 κομμάτια του δίσκου δεν θα λείπουν και αγαπημένες επιτυχίες της Amy σε διασκευή, όπως τα «Wake Up Alone», «Valerie» και «Best Friends».

Οι παραγωγοί του δίσκου είναι οι βασικοί συνεργάτες της τραγουδίστριας, που «ξεσκόνισαν» χιλιάδες ώρες ηχογραφήσεών της. «Η παρακαταθήκη της θα μείνει ζωντανή για πολλά χρόνια και θα επηρεάσει τις επόμενες γενιές που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί. Είμαστε τυχεροί που φέρνουμε στο φως τον θησαυρό που άφησε πίσω της», δηλώνουν και προσθέτουν πως μία λίρα από κάθε αντίτυπο θα πηγαίνει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομά της.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του δίσκου έχει προκαλέσει αντιδράσεις: «βγάζουν χρήματα πάνω στο πτώμα της», σχολιάζουν fansτης Amyστο Ίντερνετ, την ώρα που κάποιοι άλλοι εκφράζουν την χαρά τους που θα ακούσουν νέα τραγούδια μιας και η τραγουδίστρια «έφυγε» πριν προλάβει να ολοκληρώσει το άλμπουμ που ετοίμαζε!


Keywords
Αναζητήσεις
diskometa video
Τυχαία Θέματα