Τζούλια Αλεξανδράτου ή Παπαρήγα; Άλλος με τη βάρκα μας!

15:54 20/4/2012 - Πηγή: 24wro
- Μανωλάκη, googlαρε παιδί μου...
«Κορνήλιος Μαλαπέρδας» να δούμε τι φρούτο είναι αυτό, που κατεβαίνει στη Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.
- Μισό λεπτό μπαμπά, τυπώνω το πρόγραμμα του Καμμένου και μπαίνω Wikipedia…
- Έχει πρόγραμμα ο Καμμένος; Και τι λέει;
- Να μην πληρώσουμε τα δάνεια, να φύγουμε από την Ευρώπη και να ζούμε με τους δικούς μας πόρους.
- Πιο συγκεκριμένα…
- …πιο συγκεκριμένα μπαμπά, προτείνει να πίνουμε νερό από τις πηγές, να ψαρεύουμε με δίχτυα για να φάμε ψάρι, να κυνηγάμε με δίκαννο για να φάμε κρέας και να ανάβουμε μεγάλες φωτιές για να ζεσταθούμε στις σπηλιές μας…OK, τελείωσα… Κο –ρνή-λι-ος Μα-λα-πέ-ρδας, είπες... Λοιπόν, γιος και εγγονός πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας και της Ε.Ρ.Ε., οικονομολόγος με P.H.D. από το Χάρβαρντ, 38 χρονών. Παντρεμένος με κόρη πρώην υπουργού επίσης της Νέας Δημοκρατίας. Επέστρεψε το 2004 από την Αμερική για να αναλάβει σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών μέχρι τον Οκτώβριο του 2009. Α!!! Έχει και μια υποσημείωση: δεν προφέρει καλά το «ρο».
- Κατάλαβα… Ο νεποτισμός και αυτός πρωτοξάδερφα!!! «Γεράσιμος Λοβιτούρας»…
- Γε –ρά-σι-μος Λο – βι-του-ρας: Μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1981. Σπούδασε Ιχθυοκαλλιέργειες στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, δεν πήρε ποτέ πτυχίο. Συνδικαλιστής της ΔΕΗ 22 χρόνια. Γνωστός για την αδυναμία του στον Αντώνη Ρέμο και τα πούρα Cohiba. Κατάγεται από το ίδιο χωριό με τη Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, το Ζέλι Φθιώτιδος. Ζει στην Εκάλη σε μονοκατοικία 450 τ.μ. και οδηγεί αλεξίσφαιρη Mercedes 600.
- Σταμάτα Μανωλάκη, μου ανεβαίνει η πίεση… για βάλε «Μαριάνθη Αγοραστού» σε παρένθεση «Μάντυ Ρέστη»…
- Α… αυτή μπαμπά κατεβαίνει με το ΛΑΟΣ. Πρώην χορεύτρια στο μπαλέτο του Φώτη Μεταξόπουλου. Τώρα είναι πανελίστρια στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη στο EXTRA. Κάθεται στο πάνελ αριστερά από τον Γιάννη Γαλάτη και δεξιά από την Τζίνα Ντρούλις. Άλλο;
- «Μήτσος Αντύπας»…
- Μέλος της πανσπουδαστικής και αιώνιος φοιτητής στο Πολιτικό Νομικής δύο δεκαετίες ’80 και ’90. Δεν πήρε ποτέ πτυχίο επίσης. Υπεύθυνος οργάνωσης του ΠΑΜΕ, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ και αρθρογράφος του Ριζοσπάστη. Έχει συλληφθεί 17 φορές για παράνομη αφισοκόλληση, ρήψη γιαουρτιών στο Da Capo, σπάσιμο βιτρίνας στον Carouzo και άλλες παρεμφερείς δράσεις…
- Κλείσε το laptop Μανωλάκη και πιάσε τα χάπια για την πίεση στο δεύτερο συρτάρι.
- Ποιοι είναι όλοι αυτοί μπαμπά;
- Αυτοί, που θα μας σώσουν παιδί μου από την καταστροφή.
- Εξακριβωμένο μπαμπά; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!
- Γιατί αγόρι μου, μας έσωσαν οι άλλοι, που είχαμε μέχρι τώρα; ΠΑΣΟΚ ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, που καλύτερα να πάθαινα εγκεφαλικό μπροστά στην κάλπη πριν ρίξω τον φάκελο, και βρέθηκα να με κυβερνάει ο Άδωνης και ο Βορίδης.
- Την Αριστερά δεν την βλέπεις ως εναλλακτική;
- Ως εναλλακτική βλέπω να πάω στη δουλειά μου με το μετρό και όχι με το λεωφορείο. Να φορέσω το γκρι και όχι το μπλε σακάκι. Να φάμε αύριο κοτόπουλο με πατάτες και όχι μπάμιες.
- Γιατί ο Τσίπρας δεν
Keywords
Τυχαία Θέματα