Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος;

22:42 13/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποτέλεσε...
έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80, ο οποίος είχε κατακτήσει πολλές κοριτσίστικες καρδιές. Σήμερα, στα 50 του, είναι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, ενώ εδώ και τέσσερα χρόνια είναι... και επιχειρηματίας, καθώς είναι ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στην Άνω Γλυφάδα.

«Η υποκριτική δεν φεύγει ποτέ. Τώρα, βέβαια, είναι χάλια, ούτε δουλειές υπάρχουν, τίποτα» λέει ο γνωστός ηθοποιός και συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι είναι εποχές που πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο».

«Ο κόσμος σήμερα
δέχεται πολύ μεγάλη πληροφόρηση, πολλά πρόσωπα από πάρα πολλούς χώρους. Δεν προλαβαίνει να συγκρατήσει, να αποτυπώσει, να μυθοποιήσει. Εύκολα «γίνεσαι», εύκολα «ξεγίνεσαι». Τότε τα πράγματα ήταν συγκεκριμένα, γι’ αυτό ήταν και πιο δύσκολα. Όταν τότε κάποιος έκανε κάτι, σαφώς το άξιζε, αλλά για να «γίνει» τον ήθελε ο κόσμος. Υπήρχε και μία απόσταση του καλλιτέχνη με το κοινό», αναφέρει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως απόμακρο άνθρωπο. «Γενικά, ως άνθρωπος είμαι απόμακρος, δεν είμαι κοινωνικός. Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα, δεν έχει να κάνει με το σταριλίκι. Καμιά φορά μπορεί να βοηθάει ή να παρεξηγείται. Είναι σαν την ομορφιά, που μπορεί να βοηθήσει κάποιον, αλλά μπορεί και να παρεξηγηθεί», δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός. Υποστηρίζει, δε, ότι ο χρόνος που περνά δεν τον αγχώνει. «Είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα κάποιος να μεγαλώνει, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Υπάρχουν σπουδαίοι ρόλοι που μπορείς να κάνεις σε όλες τις ηλικίες. Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου, είμαι μια χαρά. Το θέμα δεν είναι να μεγαλώνεις, αλλά να περνάς καλά και να ζεις καλά. Εγώ το έχω αυτό και δεν με ενδιαφέρει να κυνηγάω το χρόνο, ούτε με ενδιαφέρει να νεανίζω. Αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα και δεν έχω απωθημένα. Θεωρώ ηλίθιο να κυνηγάς το χρόνο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση», λέει ο γοητευτικός ηθοποιός.
«Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Η ζωή, η καριέρα, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μπορείς να το χειριστείς», λέει ο ηθοποιός και συμπληρώνει ότι ο ίδιος ήταν έτοιμος να δεχτεί αυτές τις αλλαγές.

«Δεν ήμουν ποτέ ένας ηλίθιος, ο οποίος πίστευε ότι ένα πράγμα που συμβαίνει τώρα θα μπορούσε να συμβαίνει πάντα. Δεν θα βγει ένας άλλος μετά από μένα; Αν είσαι τέτοιο «ψώνιο», με την κακή έννοια, τότε ναι, θα έχεις πρόβλημα».

Όπως λέει, έχει πια πολλές φοβίες, τις οποίες απέκτησε μεγαλώνοντας. Τώρα πια, στα 50 του, υποστηρίζει ότι όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο δύσκολος άνθρωπος. Αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, είχε πάντα μια γυναίκα στη ζωή του, όπως παραδέχεται. «Πάντα υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου. Πάντα είμαι με κάποια, δεν έχω υπάρξει ποτέ μόνος μου. Πάντα έχω μια σχέση, ένα δεσμό, αλλά δεν είχα ποτέ οικογένεια», εξομολογείται ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

«Η ζωή μου άλλαξε απ
Keywords
Τυχαία Θέματα