Στο πλευρό της 22χρονης δασκάλας η Κρήτη

13:49 18/1/2012 - Πηγή: 24wro
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σητείας από την εμπλοκή της 22χρονης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων...

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, επικαλούμενο την εφημερίδα Πατρίς, συγχωριανοί και φίλοι της 22χρονης θεωρούν το συμβάν αδιανόητο και όλοι πιστεύουν πως έπεσε θύμα παρεξήγησης.
Η τοπική κοινωνία θεωρεί πως η υπόθεση διογκώθηκε και ότι η 22χρονη σε καμία περίπτωση δεν είχε αναπτύξει τέτοιου είδους σχέσεις με ανήλικους μαθητές.
Όσοι την γνωρίζουν, μιλούν
για ένα χαρούμενο κορίτσι και άριστη μαθήτρια που θα έκανε μία επιτυχημένη καριέρα στην εκπαίδευση.
"Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή οικογένεια που ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα για σχόλια" ανέφερε άνθρωπος που τους γνωρίζει. "Η υπόθεση αυτή αποτελεί μεγάλο σοκ για όλους και πραγματικά η θέση μας είναι δύσκολη γιατί δεν ξέρουμε πώς να τους συμπαρασταθούμε. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα τόσο για την κοπέλα όσο και για την οικογένεια της που είναι υπερήφανοι άνθρωποι. Μην ξεχνάτε ότι ζουν σε μία μικρή κοινωνία και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Στην παρούσα φάση θέλουν μόνο να ηρεμήσουν και φυσικά να προστατεύσουν το παιδί τους".
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι γονείς της 22χρονης, οι οποίοι είναι νέοι άνθρωποι,ι πάντα βρίσκονταν στο πλευρό της.
Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εμπλοκή της 22χρονης σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων, η δασκάλα υπέβαλε την παραίτηση της στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Καυτοί διάλογοι
Μετά από διαταγή που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της δασκάλας, εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες, με ανήλικα παιδιά, των οποίων η ακριβής ηλικία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.
Οι άσεμνοι προσωπικοί διάλογοι ήταν καταχωρημένοι στον λογαριασμό του 15χρονου, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο το περιεχόμενό τους όσο και την επαφή που είχε με την κατά 7 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα.
Από τη πλευρά της η δασκάλα αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε, ότι τον 15χρονο τον γνώρισε στις καλοκαιρινές διακοπές της.
Keywords
Τυχαία Θέματα