Στο FBI κατέφυγε η Scarlett Johanson!

11:56 15/9/2011 - Πηγή: 24wro
H αντίδραση της ηθοποιού για τη δημοσίευση των φωτογραφιών της...Η διάσημη ηθοποιός έχει θορυβηθεί μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που την εμφανίζουν γυμνή οι οποίες αναρτήθηκαν χθες στο διαδίκτυο. Η Johanson επικοινώνησε με το FBI και ζήτησε να διερευνηθεί άμεσα το πώς οι φωτογραφίες αυτές οι οποίες τελικά είναι αληθινές εκλάπησαν από το κινητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μούσα του Woody Allen,
είναι μόνο μια από τις 50 celebrities που στοχοποιήθηκαν από τους hackers. Ανάμεσα σε αυτές ακούστηκαν τα ονόματα της Jessica Alba, της Vanessa Hudgens, της Selena Gomez καθώς και των τραγουδιστριών Miley Cyrus και Christina Aguilera.

Οι κουτσομπολίστικες στήλες στην Αμερική αναφέρουν την πιθανότητα της φωτογραφίες της Johanson να της έδωσε κάποιος από τους πρώην της είτα ο Ryan Reyonolds είτε ο Sean Penn.

Οι hackers λέγεται επίσης ότι έχουν στα χέρια τους αισθησιακές φωτογραφίες της Mila Kunis της ηθοποιού που ξεχώρισε μέσα από το Mαύρο Κύκνο που αποδεικνύουν ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Justin Timberlake. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το κινητό της Mila, η μια απεικονίζει τον Timberlake με ένα ροζ εσώρουχο στο κεφάλι του και η άλλη την ηθοποιό γυμνή στο μπάνιο.



Keywords
Τυχαία Θέματα