ΣΟΚ: Οι κανίβαλοι της Βραζιλίας πουλούσαν πιροσκί με το ανθρώπινο κρέας!

13:43 17/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σοκαριστική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση με τους κανίβαλους στην Βραζιλία που
ομολόγησαν ότι...

σκότωσαν και έφαγαν τα θύματά τους: Mία από τις συλληφθείσες δήλωσε ότι μία φορά ετοίμασε ακόμη και πίτες με γέμιση από ανθρώπινο κρέας και τις πούλησε στην πόλη της! Αυτό μεταδίδει η υπηρεσία ενημέρωσης της φωνής της Ρωσίας προσθέτοντας πως η αστυνομία του Δήμου Γκαράνιουνς του κρατιδίου Περιαμπούκου συνέλαβε δύο γυναίκες και έναν άνδρα ως ύποπτους για τις δολοφονίες, αφότου κοντά στο σπίτι τους βρέθηκαν θαμμένα στη γη υπολείμματα δύο γυναικών, που θεωρούνταν αγνοούμενες.

Οι
τρεις συλληφθέντες – πρόκειται για τον Ζόρζε ντα Σιλβέιρα, 51 ετών, την Ιζαμπέλ Πιρές, 51 ετών και τηΜπρούνα ντα Σίλβα, 25 ετών – ομολόγησαν ότι ανήκουν σε κάποια σέκτα και η «φωνή» τους διέταξε να σκοτώσουν τις γυναίκες και να φάνε τις σορούς τους.

Οι κανίβαλοι παραδέχθηκαν ότι έφαγαν τους ανθρώπους, θεωρώντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν τις ψυχές τους. Μάλιστα μία από τις συλληφθείσες δήλωσε ότι μία φορά ετοίμασε ακόμη και πίτες με γέμιση από ανθρώπινο κρέας και τις πούλησε στην πόλη της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι συλληφθέντες από τη σέκτα μπορεί να ενέχονται στη δολοφονία άλλων έξι γυναικών.

tsekouratoi.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα