Σήμερα έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

17:46 30/11/2011 - Πηγή: 24wro
1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού...

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.
Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα,
τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.
Η 8η μοίρα του Τοξότη (8 έως 9)

Σύμβολο: «Μια πυρά που λαμπαδιάζει»

Μοίρα εκδίκησης και μανίας.
Θέσεις απλανών αστέρων: (8 και 7') Han, ζ΄ Οφιούχου (φύση Κρόνου, Αφροδίτης): Προάγγελος ταλαιπωριών.
(8 και 39') Αntares, α΄ Σκορπιού. Η καρδιά του Σκορπιού, ο απεσταλμένος του Άρη.
Ο παρατηρητής της Δύσης (φύση Άρη, Δία): Δυσοίωνος, επιβλαβής, υποκείμενος σε τραγικά γεγονότα, βίαιες παρορμήσεις και πείσμα που πληγώνει κυρίως τον ίδιο. Αν όμως ανατέλλει η μεσουρανεί στο Ωροσκόπιο, λειτουργεί γενναιόδωρα και συνδέεται με τιμές, διακρίσεις και τύχη.

Αποδιδόμενες ιδιότητες
Κυριολεκτικά ή μεταφορικά το στοιχείο της φωτιάς θα παίζει ένα κύριο ρόλο εδώ.
Μπορεί να συνδέεται με μια εργασία ή ένα ατύχημα όπου κυριαρχεί η φωτιά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δείξει τον πυρετό μιας αρρώστιας ή τη φλόγα ενός πάθους ή την έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην πνευματική ορμή και τα φυσικά όρια αντοχής ή μια οικονομική και ολοκληρωτική καταστροφή.
Συμβολικά, δείχνει έναν άνθρωπο σπασμωδικό κι ανήσυχο, ενθουσιώδη ή πεισματάρη, εμπνευσμένο ή φανατικό στα οράματα του, πυρετώδη, αεικίνητο κι όχι πάντα αποτελεσματικό, απερίσκεπτο και διασκορπισμένο στις δραστηριότητες του, που θυσιάζει τα πάντα για μια άποψη ή ένα ιδανικό με ίσες πιθανότητες επιτυχίας ή αποτυχίας.
Η ζωή του καίγεται από μια έντονη φωτιά που όμως φωτίζει την
προσωπικότητα του ανθρώπου. Ακόμη κι αν είναι προορισμένος για
έναν πρόωρο τέλος, θα διακριθεί διαλέγοντας μια σταδιοδρομία που
θα του φέρει στη δημοσιότητα. Το είδος της καριέρας του (πνευματική, λογοτεχνική, πολιτική) θα φανεί από το ωροσκόπιό του σαν σύνολο. Υπό μια μεταφορική έννοια είναι μια μοίρα που παραπέμπει στην ζωή του μυθικού ηρώα Αχιλλέα.
Με τη Σελήνη: Φιλοσοφία.
Οργανικές ευαισθησίες: Ρευματικός πυρετός.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η επιμονή αντιστοιχεί στο θέλω. Το πείσμα αντιστοιχεί στο δεν θέλω» Μαν.Δουκίδης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά
Ή όλα ή τίποτα είναι το σύνθημα της χρονιάς, με τα δύο άκρα να αναφέρονται είτε σε μια μοναδική ταύτιση και σε ...μυθικές προσωπικές στιγμές, είτε σε μια διακεκριμένη αίσθηση απώλειας που ενδέχεται να οδηγήσει σε καταθλιπτικές κρίσεις. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ε
Keywords
Τυχαία Θέματα