Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

16:32 9/5/2012 - Πηγή: 24wro
Τις επαφές του με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου...
ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα ακολουθήσει άμεσα, τις επόμενες ημέρες, και ραντεβού μεταξύ τους.

«Δε σας κρύβω ότι ακόμη
και σήμερα το πρωί είχα πρόταση να τεθώ επικεφαλής σε λίστα επικρατείας, παρ’ όλ’ αυτά όμως θεώρησα χρέος μου να αναλάβω μια πολύ συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Χθες μίλησα με τον κ. Καμμένο, αλλά δεν αποκλείεται να τον συναντήσω τις επόμενες ημέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.
Παράλληλα όμως υπογράμμισε πως είναι υπέρ της επανένωσης της Κεντροδεξιάς παράταξης, αίτημα που όπως ανέφερε πάντα απεύθυνε προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο οποίος ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και την πρωτοβουλία να κάνει και πάλι μεγάλη την παράταξη.

Για τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου:
«Την ώρα που εγώ ταλαιπωρούμαι παρόλο που έχω αθωωθεί από τον Άρειο Πάγο, θεωρώ αδιανόητο να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Γ. Παπανδρέου κι ο Γ. Παπακωνσταντίνου, που ξεπούλησαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας.»

Για τον Π. Καμμένο:
«Τιμώ το γεγονός ότι είναι σταθερός στις θέσεις του. Όμως δεν μπορεί να λέμε σε όλα όχι. Δεν είμαι βέβαιος για τη μελλοντική πορεία του.»
Για την ίδρυση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ»:
«Δε σας κρύβω ότι δύο μέρες πριν τη δημοσιοποίηση της ίδρυσης του Δικτύου «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω το κόμμα. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή αποφάσισα να μην προχωρήσω. Σας είπα πολλές φορές ότι η κοινωνία δείχνει το δρόμο. Οι πολιτικές εξελίξεις θα με οδηγήσουν στην απόφασή μου. Το πολιτικό μου μέλλον θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.»
Για την επιστροφή του Κ. Καραμανλή:
«Το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έκλεισε. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα του Καραμανλή.»

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα