Π.ΠΑΠΠΑΣ: Εχει δίκιο ο Ντέμης

22:31 28/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς συμφωνεί με...
τον Ντέμη Νικολαΐδη που πρότεινε να πληρώσουν όλοι οι μέτοχοι το ποσό που τους αναλογεί.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Παππάς να τόνιζε ότι δεν βάζει άλλα χρήματα στην ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία του τοποθέτηση, φαίνεται πως βάζει… νερό στο κρασί του και είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι η κάθε διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να πληρώσει
τα δικά της χρέη, όπως είναι προτείνει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Αν συμβεί αυτό, τότε σίγουρα το μέλλον της ΑΕΚ δείχνει να πηγαίνει προς το καλύτερο, την ώρα που η κατάσταση της ομάδας έχει φτάσει σε οριακό σημείο με ποδοσφαιριστές να κάνουν προσφυγές και να ζητούν την αποχώρησή τους από τον σύλλογο.
Στο τραπέζι που έκανε ο Πέτρος Παππάς στους εκπρόσωπους του Τύπου είπε αρχικά για τη συνάντηση:«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πριν την αυριανή συνάντηση, προκειμένου να τη γνωρίζουν όλοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε. Αύριο τη συζήτηση θα αρχίσει να την οδηγεί ο κ. Τροχανάς. Δεν έχω έχθρα με κανέναν. Μπορώ να μιλήσω με Ντέμη, με τον Κανελλόπουλο, με όλους. Και με τον κ. Μελισσανίδη που είναι φίλος μου. Δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Με πήρε ο κ. Νοτιάς να με ρωτήσει αν θα έρθω και του είπα ναι. Με τον κ. Χατζηϊωάννου δεν μίλησα. Μόνο με τον κ. Νοτιά».
«Ο βασικός λόγος για τη σημερινή συνάντηση ήταν ότι έκανα λάθος που δεν μίλαγα με δημοσιογράφους τόσα χρόνια. Με δύο συνεντεύξεις στον κ. Ακάλεστο δεν κατάφερα να περάσω ποιος είμαι και τι ήθελα να κάνω. Και κατακρίθηκα σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω αν θα πείσω κάποιον ή όχι, αλλά θα πω αλήθειες. Οι θέσεις μου είναι ενωτικές, όχι διχαστικές. Γενικότερα στη ζωή μου», είπε για να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Νίκο Νοτιά: «Είμαστε φίλοι με τον Νοτιά, παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Τον πήρα τηλέφωνο, περιμένω να με πάρει πίσω αν προλάβει να έρθει. Ελπίζω να έρθει στη συνάντηση, αυτή την πρόθεση είχε».
Για τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη είπε: «Ναι, συμφωνώ με την πρόταση Ντέμη. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους. Αν εγώ χρωστάω, θα το πληρώσω. Εσείς μου λέτε ότι είσαι υπεύθυνος. Μετά τον Ντέμη λέω πως έδινα πάνω από το ποσοστό μου. Και πλήρωνα και τα προηγούμενα χρέη. Τσεκάρετέ με. Έχω πληρώσει αυτά που είχα πληρώσει. Όλοι πρέπει να ευθυνόμαστε βάσει των ποσοστών που είχαμε κάθε χρονιά. Εγώ το είπα πρώτος. Δεν το είπε ο Ντέμης πρώτος».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι χρειάζεται να μαζευτούν άνθρωποι Το έχω ζητήσει εδώ και ένα χρόνο και κάθε φορά το επαναλάμβανα. Ο μέτοχος της ανώνυμης εταιρείες δεν έχει ευθύνες. Αλλά τώρα συμφωνώ ότι μιλάμε για ηθικές ευθύνες. Έχω την εντύπωση ότι έκανα πολλά παραπάνω από αυτά που θα περίμενε κανείς να κάνει κάποιος που μεταξύ 2004 και 2010 με μικρό μέσο όρο μετοχών να κάνει αυτά που έκανε. Δεν ήθελα δημοσιότητα. Όταν έρχονταν δημοσιογράφοι στην ΑΕΚ, ο κ. Γκούμας κι εγώ φεύγαμε από το υπόγειο. Έχουμε αδικηθεί πάρα πολύ απ
Keywords
Τυχαία Θέματα