Παναθηναϊκός: Τρέχουν οι εξελίξεις

09:10 15/6/2011 - Πηγή: 24wro
Στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να «τρέχουν» οι εξελίξεις, με την παραχώρηση του...
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και το ραντεβού των Σαμαρά και Γόντικα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ακριβώς 15 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και φαίνεται ότι το σίριαλ τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό θα φτάσει στο τέλος του. Ο Γιάννης Σαμαράς… τρέχει μόνος του στην κούρσα για την θέση και αν δεν απορρίψει ο ίδιος την πρόταση που θα του κάνει ο Δημήτρης Γόντικας θα είναι αυτός που θα αποτελέσει – πέντε μήνες μετά – τον αντικαταστάτη
του Κάρλος Φρέιτας.

Η συνάντηση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (16/06) καθώς ο Γιάννης Σαμαράς επιστρέφει οδικώς από την Γαλλία όπου βρέθηκε για το τουρνουά του Σαν Αντρέ στο οποίο οι έφηβοι βγήκαν δεύτεροι. Ο παλαίμαχος Έλληνας επιθετικός πήγε πρώτα στην Ολλανδία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ (15/06).

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο Γιάννης Σαμαράς δεν μπορεί να έχει τηλεφωνική επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού διαρκώς μιλάει τόσο με τον Σαμαρά όσο και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως και με εκπροσώπους ομάδων του εξωτερικού για μεταγραφικά ζητήματα, είτε αποχωρήσεων είτε προσθηκών στο ρόστερ.

Στο συγκεκριμένο τομέα, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής, υπάρχουν εξελίξεις καθώς φαίνεται ότι ανοίγει η πόρτα των αποχωρήσεων στην ομάδα. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τα επόμενα 24ωρα θα μεταγραφεί στην Γερμανία, με την Κολονία να είναι ο πιθανότερος προορισμός. Έτσι, με τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που εξοικονομεί ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να προχωρήσει στην πρώτη του μεταγραφή που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ενός μέσου, πιθανότατα από την Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια για την περίπτωση του Ντελ Γκρόσο θεωρούνται αβάσιμα αφού το «τριφύλλι» δεν αναζητά αριστερό μπακ, ενώ από την Τουρκία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ είναι διατεθειμένη να επανέλθει στην «μάχη» για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, δίνοντας χρήματα αλλά και τον Μίλαν Μπάρος στον Παναθηναϊκό. Τέλος, σε περίπτωση που πωληθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας στον Παναθηναϊκό προτάθηκε για αντικαταστάτης του ο Τσέχος τερματοφύλακας, Τσέρνι.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι στον Παναθηναϊκό προχωρούν οι εξελίξεις και από την Πέμπτη (16/06) θα υπάρχουν νεότερα τόσο στο θέμα του τεχνικού διευθυντή όσο και σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα