Οι πιο ερωτιάρηδες επιβάτες ταξί!

02:01 6/11/2013 - Πηγή: 24wro


Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Βρετανοί είναι οι πιο ερωτιάρηδες επιβάτες ταξί, καθώς είναι αυτοί που ...

μόλις επιβαίνουν στα κλασικά μαύρα οχήματα αρχίσουν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις!

Επίσης, το Λονδίνο ψηφίστηκε η καλύτερη πόλη για ταξί, αρκεί οι αυτοκινητιστές να μην επιλέγουν "γραφικές" διαδρομές.

Η βρετανική πρωτεύουσα κατέκτησε την κορυφή στις πέντε από τις επτά κατηγορίες της έρευνας – στην οποία συμμετείχαν 2.600 ερωτηθέντες
από 30 χώρες- κι ανάμεσα σ» αυτές θεωρείται η πόλη με τα καθαρότερα οχήματα και τους φιλικότερους οδηγούς. Τα λονδρέζικα ταξί, λοιπόν, θεωρούνται τα καλύτερα σε σύγκριση με αυτά της Νέας Υόρκης, που κατατάσσονται δεύτερα, του Τόκιο τρίτα και του Βερολίνου τέταρτα.

Οι Βρετανοί αυτοκινητιστές κρίνονται οι πιο φιλικοί, με την καλύτερη γνώση της περιοχής τους, ενώ θεωρούνται καλοί και ασφαλείς οδηγοί.

Πρώτα είναι τα ταξί της Νέας Υόρκης και της Μπανγκόκ όσον αφορά στο κόστος της διαδρομής, ενώ τα περίφημα νεοϋορκέζικα κίτρινα ταξί κατακτούν την κορυφή όσον αφορά στην κατηγορία της διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα πιο περίεργα αντικείμενα που ξεχνούν οι επβάτες στα ταξί είναι:

Μία περούκα κι ένα πουλί σε κλουβί που άφησε κάποιος στις ΗΠΑ.

Ένα πρόσθετο πόδι και ένας πρώην σύντροφος που ξέμειναν σε ταξί στην Αυστραλία. Ένα τρομπόνι στη Φινλανδία. Εναν κύβο Ρούμπικ στην Ιταλία. Μία μασέλα στη Γερμανία.

Παγκοσμίως η έρευνα έδειξε ότι το 19% των επιβατών στέλνουν μηνύματα ή email όσο διαρκεί η διαδρομή, ενώ δεύτερη αγαπημένη ασχολία τους είναι ο ύπνος (!) για το 15%, ένα 10% επιλέγουν να τρώνε στο ταξί και το 9% να φιλιούνται!

Όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν ποιο κράτος είναι αυτό που έχει πιο ερωτική διάθεση στο πίσω μέρος του ταξί , οι Βρετανοί αναδείχθηκαν "νικητές" καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό 14%, 10% υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο που είναι μόλις 4%.

exodosclub.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα