Ο Παναθηναϊκός στ’ αστέρια της Euroleague

10:33 11/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στον αστερισμό της κορυφής της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός δεν κατέχει απλά περίοπτη θέση...
Τον έχει βάψει… πράσινο και πράσινο θέλουν, ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του να τον διατηρήσουν, κάνοντας το πρώτο βήμα το απόγευμα (18:00, ΕΤ1, Νοvasports 1 / Onsports) στο «Σινάν Ερντέμ» κόντρα στην ρωσική «αρκούδα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο στόχος των «πρασίνων»
είναι από μόνος του άκρως δελεαστικός, καθώς καλούνται για πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνουν το repeat, κρατώντας το στέμμα στα δικά τους χέρια. Αλλωστε, ως «βασιλιάς» πήγε στην Πόλη ο Εξάστερος και ως βασιλιάς θέλει να φύγει από εκεί, αυξάνοντας τα αστέρια του κατά ένα.

Απέναντι στον Διαμαντίδη, τον Γιασικεβίτσιους, τον Μπατίστ και τους άλλους «πράσινους» αστέρες, η ΤΣΣΚΑ έχει να… απαντήσει με Κιριλένκο, Κρστιτς, Σισκάουσκας, Τεόντοσιτς και τα άλλα δικά της αστέρια. Βλέπετε, αυτός ο ημιτελικός θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του φετινού θεσμού.

Σύμμαχος και οδηγός του Παναθηναϊκού, τρόμος και φόβος -από την άλλη- για τους Ρώσους, η παράδοση που δείχνει πράσινο… Τέσσερις φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε Final 4 και στις τέσσερις οι Ρώσοι πήγαν σπίτι τους. Το 1996 στο Παρίσι, το 2005 μέσα στο σπίτι τους, στη Μόσχα, το 2007 στην Αθήνα και το 2009 στο Βερολίνο με τις δύο τελευταίες προκρίσεις να οδηγούν και σε κατάκτηση τροπαίου τον Παναθηναϊκό.

Ραντεβού στις 18.00, λοιπόν, για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα ματς που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το Onsports, ενώ μετά το τέλος του θα έχετε τη δυνατότητα από τη WEB TV να δείτε LIVE τις δηλώσεις των παικτών και των προπονητών.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα