Ο διάλογος Βενιζέλου-Χρυσοχοΐδη

15:43 2/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στην Ιπποκράτους...
που κατέληξε σε έντονο διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έφτασε αργά το βράδυ στα γραφεία του κόμματος, προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές για την συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά
και τον Φώτη Κουβέλη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, πήρε αμέσως τον λόγο, και η πρώτη κουβέντα που είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν: ''αυτά τα μέτρα των 11,5 δισ. που συζητήθηκαν στη συνάντηση, δεν τα ψηφίσαμε εμείς τον Ιούνιο;'', υπονοώντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε εισηγηθεί τα μέτρα αυτά ως υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Βενιζέλος, ιδιαίτερα ενοχλημένος από όσα είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, φωνάζοντας: ''τί λες; τί λες;''.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέμεινε, λέγοντάς του ''εμείς τα πήραμε αυτά τα μέτρα'', και ο Ευάγγελος Βενιζέλος του απάντησε: ''δεν είναι έτσι. Σταθερά υπονομεύεις την παράταξη. Έρχεσαι επίσκεψη στο γραφείο μου για οποιοδήποτε θέμα και μετά βγάζεις δελτίο τύπου με τις απόψεις σου''.

Αυτά τα λόγια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να άναψαν τα αίματα, αφού ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, του ζήτησε να ανακαλέσει όσα είπε, καθώς, όπως τόνισε, ''δεν είναι τρόπος αυτός από έναν ηγέτη''.

Όμως ο κ. Βενιζέλος συνέχισε λέγοντάς του ''τα ίδια έκανες και στην Παιδεία. Άντε απο' δω''.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επέμεινε και ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να ανακαλέσει, ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε να του φωνάζει ''φύγε απο' δω''.

Έτσι, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χτύπησε την πόρτα του γραφείου, είπε ''φεύγω'' και εγκατέλειψε την αίθουσα.

Ωστόσο, παρά την έκρηξη και τα λόγια που αντάλλαξαν οι δυο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί το επεισόδιο λήξαν.

enikos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα