Λ.ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Θαυμάστρια έκοψε τις φλέβες της για μένα!

07:32 6/12/2012 - Πηγή: 24wro
​Ο λαϊκός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου...
όπου μίλησε για τις θαυμάστριες αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο Λε-Πα άλλωστε έχει φανατικό κοινό το οποίο τον ακολουθεί στη διάρκεια της λαμπρής πορείας του στον χώρο του τραγουδιού. Υπάρχουν μάλιστα και πολλές θαυμάστριές του που τον λατρεύουν και του το δείχνουν. Μιλώντας για τις εκδηλώσεις θαυμασμού από το ασθενές φύλο προς το πρόσωπό του,
ο Πανταζής είπε ότι πριν κάποια χρόνια, μια κυρία έκοψε τις φλέβες της για χάρη του! Ο ίδιος την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο για να την πείσει πως δεν μπορεί να τον έχει, αφού είχε γυναίκα και παιδιά. Η γυναίκα το πήρε απόφαση και έτσι... σώθηκε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το εάν έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες στη ζωή του συνολικά (το είχε δηλώσει σε συνέντευξή σε περιοδικό), ο Λε-Πα απάντησε με χιούμορ: «Είχα πει καμιά 200ριά. Το κομπιούτερ μπορεί και να έκανε λάθος». Ο αγαπημένος τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Έχω περάσει καλά και τις ευχαριστώ όλες τις κυρίες αυτές. Μερικές ήταν δασκάλες».

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε και ένα περιστατικό με μια πανέμορφη ξανθιά στο καμαρίνι του. Η καλλονή φορούσε λευκή καμπαρντίνα, την οποία και έβγαλε με το που «εισέβαλε» στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Από μέσα –σύμφωνα με τον ίδιο- φορούσε μόνο ζαρτιέρες. «Θεέ μου! Ας το ζήσω», είπε από μέσα του, ξεσπώντας σε γέλια με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που άνοιξε club και που έφερε το καμπαρέ. Στη συνέχεια τόνισε πως σαν επιχειρηματίας δεν τα πήγε καλά. «Έχασα πολλά λεφτά», αποκάλυψε.

Μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν έμενε σε ένα μικρό σπίτι με την εξαμελή οικογένειά του και κοιμόντουσαν στο πάτωμα.
«Όταν έβρεχε βάζαμε στις γωνίες τέσσερις κουβάδες επειδή έσταζε» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας πως η μητέρα του έπλενε πιάτα στο κέντρο που πρωτοεμφανίστηκε. «Ήταν ο πατέρας μου άρρωστος και χρειαζόμασταν τα χρήματα. Με έπαιρνε αγκαλιά η Μαίρη Λίντα και μου έλεγε ‘μην κλαις αγορι μου’», εκμυστηρεύτηκε ο Πανταζής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώτη του δουλειά σαν λούστρος, όταν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. «Κατεβήκαμε από το πλοίο και βλέπω πέντε λουστράκια. Πού να φανταστώ ότι θα ήμουν ο έκτος» είπε χαρητολογώντας.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα