Κόντρα στο εσωτερικό της Αστυνομίας μεταξύ των ομάδων Ζ και Δ

10:30 2/5/2011 - Πηγή: 24wro
Αναταραχή επικρατεί στους κόλπους των αστυνομικών καθώς μια καταγγελία...
οδηγού λεωφορείου επανέφερε στο προσκήνιο διαμάχη μεταξύ του προσωπικού που υπηρετεί στις ομάδες Δέλτα και Ζήτα της Άμεσης Δράσης.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν οδηγός λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κατήγγειλε πως αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα προκάλεσαν ζημιές στο όχημα
του.


Με αφορμή την καταγγελία αυτή διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και προανάκρισης για τυχόν ανάρμοστη συμπεριφορά των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό εκλήθησαν για κατάθεση στην Κρατική Ασφάλεια και εκεί αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα επιβεβαίωσαν την καταγγελία του οδηγού του λεωφορείου.

Αυτό ήταν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σπίθα που άναψε τη φωτιά και προκάλεσε οργή στις τάξεις των αστυνομικών της ομάδας Δέλτα.

Μάλιστα δεκάδες από τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας κατέθεσαν αίτηση για μετάθεση σε άλλη υπηρεσία καθώς θεωρούν πως αδικούνται από τις «επιθέσεις» που δέχονται.
Να σημειωθεί πως το βράδυ του Σαββάτου στην Κρατική Ασφάλεια βρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, μαζί με δικηγόρο, σε ένδειξη συμπαράστασης στους αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα