Και το σεξ έχει... τα ρεκόρ του

00:17 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι ποια ηλικία θα μπορούσε μια ιερόδουλη να ασκεί...
το επάγγελμα της ή πόσους άντρες θα μπορούσε να ικανοποιήσει μια γυναίκα μέσα σε μια μέρα;

Για να σας λυθούν οι απορίες, σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο παράξενα σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ παγκοσμίως.

Μπορεί να σας φαίνονται εξωπραγματικά αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Η γηραιότερη πόρνη

Πρόκειται για μια 82χρονη από την Tai Pei με το παρατσούκλι «γιαγιά». Έπιασε δουλειά πριν από σαράντα χρόνια όταν απεβίωσε ο επί δύο δεκαετίες σύντροφος της. Και αν αναρωτιέστε τι θα έχει να σας προσφέρει μια πόρνη σε αυτή την ηλικία… το σίγουρο είναι χαμηλότερες τιμές αφού χρεώνει από δέκα έως είκοσι φορές λιγότερο για τις υπηρεσίες της συγκριτικά με τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το μεγαλύτερο όργιο όλων των εποχών

Μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στην Ιαπωνία κάλεσε απλό κόσμο να συμμετάσχει- φυσικά δωρεάν- στο μεγαλύτερο... σεξουαλικό όργιο όλων των εποχών. Οι 500 θέσεις, 250 άνδρες και 250 γυναίκες, «καπαρώθηκαν»μέσα σε λίγα λεπτά!

Τα ζευγάρια συγκεντρώθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προκειμένου να σπάσουν το ρεκόρ του ομαδικού σεξ. Το event έγινε σε μια αποθήκη εμπορευμάτων με επαγγελματίες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές να καταγράφουν το γεγονός, για να κυκλοφορήσουν τις σκηνές σε dvd και να πληρωθούν τα έξοδα παραγωγής.

Η γυναίκα που ικανοποίησε τους περισσότερους άντρες σε μια ημέρα

Η Lisa Sparks είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και κατέχει από το 2004 το ρεκόρ με τους περισσότερους παρτενέρ μέσα σε 24 ώρες, 919 παρακαλώ! Το ρεκόρ σημειώθηκε στην Πολωνία στην έκθεση Eroticon με τον κάθε παρτενέρ να έχει στη διάθεσή του 30 δευτερόλεπτα.

Έκτοτε, αρκετές συνάδελφοι της Lisa προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ της αλλά... μάταια!

Ο γηραιότερος πατέρας του κόσμου

Ο Ινδός αγρότης Nanu Ram Jogi, απέκτησε παιδί στην ηλικία των 90 ετών. Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει ακάθεκτος και να αποκτήσει κι άλλα παιδιά μέχρι την ηλικία των 100. Μέχρι στιγμής πάντως έχει τουλάχιστον 12 γιους, 9 κόρες και 20 εγγόνια.

Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αυνανισμός

Παγκόσμιο ρεκόρ σε διάρκεια αυνανισμού πέτυχε ένας άντρας ονόματι Masanobu Sato ο οποίος έλαβε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυνανισμού του 2009 που διοργανώθηκε από το Center for Sex & Calture στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Masanobu που αυνανιζόταν ασταμάτητα για 9 ώρες και 58 λεπτά ταξίδεψε από την Ιαπωνία στο Σαν Φρανσίσκο γι’αυτό το σκοπό παίρνοντας μαζί του διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα.

Το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν επίσης δικό του, ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα