ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Παρ'ολίγον σύλληψη αστυνομικού από ανακρίτρια!

23:46 13/9/2011 - Πηγή: 24wro
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε, χθες...
από αξιωματικό από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος στράφηκε λεκτικά εναντίον της ανακρίτριας... διαμαρτυρόμενος για το χειρισμό από την πλευρά της δικαιοσύνης άλλης υπόθεσης ναρκωτικών, στην οποία έχει εμπλοκή άτομο που συνελλήφθει για τη συγκεκριμένη χθεσινή υπόθεση.

Ο αξιωματικός βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για υπόθεση σύλληψης σπείρας Αλβανών που διακινούσαν ναρκωτικά στη Χερσόνησο, τα Μάλια και τον Άγιο Νικόλαο. Οι πέντε Αλβανοί διακινητές συνελήφθησαν στα Μάλια από αστυνομικούς του νομού Λασιθίου (διαβάστε εδώ την υπόθεση)
και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας, στο Ηράκλειο.

Ο "ευέξαπτος" αξιωματικός απευθυνόμενος στην ανακρίτρια εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια του με φωνές που ακούστηκαν ως τους διαδρόμους του δικαστηρίου γεγονός και συμπεριφορά ασυνήθιστη για δημόσιο λειτουργό. Ήταν τέτοια η ένταση του επεισοδίου, ώστε ακούστηκαν οι φωνές της ανακρίτριας, προς τους άλλους αστυνομικούς που τον συνόδευαν στη μεταγωγή; "Μαζέψτε τον γιατί θα δώσω εντολή να τον συλλάβουν" - είπε χαρακτηριστικά, απηυδυσμένη από τη συμπεριφορά του αστυνομικού.

Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίλήψη των συνηγόρων των πέντε συλληφθέντων και αναμένεται οι συνήγοροι να ζητήσουν από τον εισαγγελέα την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι πέντε Αλβανοί κρίθηκαν τελικά, προσωρινά κρατούμενοι. Μάλιστα, όπως έλεγαν θα φτάσουν την καταγγελία τους μέχρι το γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή!
Keywords
Τυχαία Θέματα