Η Νικολέττα Ράλλη δεν ξεχνά

13:38 10/1/2013 - Πηγή: 24wro
Δεν θα ξεπεράσει ποτέ το γεγονός πως η πρώτη της δουλειά σαν παρουσιάστρια στην τηλεόραση «κόπηκε» από τον αέρα με συνοπτικές ...
διαδικασίες και τόσους μήνες μετά εξακολουθεί να μιλάει για το ίδιο θέμα.

Η Νικολέττα Ράλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και είπε πάλι τα ίδια.

Σχετικά με τη φημολογούμενη κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη:


«Πιστεύω πώς το όλο θέμα με τη Μελέτη ήταν απλώς παρεξήγηση. Σε ό,τι αφορά στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το twitter, έχω τόσους καλούς followers, που, όταν πει κάποιος κάτι για εμένα, απαντάνε αυτοί, δεν χρειάζεται να ασχοληθώ εγώ καθόλου. Δεν ξέρω αν έδειξε την αποχώρησή μου από το “Dancing” η Ελεονώρα στην εκπομπή της, δεν βλέπω και δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση. Συνήθως βλέπω ξένα κανάλια με μουσική».

Για την αντικατάστασή του «Made In Star» από τη «Μεσημεριανή Μελέτη»:

«Δεν βλέπω ότι η εκπομπή μου αντικαταστάθηκε από την εκπομπή της Ελεονώρας. Όταν κόβεται μία εκπομπή, σκέφτεσαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Με ενδιαφέρει το ότι κάποιοι άνθρωποι απολύθηκαν γιατί ήταν πολλά χρόνια στο κανάλι και όχι 6 μήνες, όπως εγώ, που στην τελική είχα και ένα συμβόλαιο» είπε η Νικολέτα Ράλλη, ενώ πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Όταν τελειώνει η χρονιά, κάνεις αυτοκριτική. Η εκπομπή που έκανα στο Star ήταν μία χαρά. Άσχετα με το τι έγινε, σημασία έχει ότι ο κόσμος την έβλεπε και είχε αρχίσει να την αγαπάει και να τη συνηθίζει. Αυτό που θα έκανα διαφορετικά τώρα είναι ότι θα είχα πιο πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες μου, το στούντιο, την εκπομπή. Όταν είσαι καινούργιος και ψαρωμένος, δεν μπορείς να πεις κάτι... Τι να πω και εγώ το κοριτσάκι, που για κάποιους μπήκα τυχαία στον χώρο, για κάποιους άλλους όμως ξέρω να κάνω καλά τη δουλειά μου και δουλεύω, τι να πω; "Α, δεν το παίζω αυτό το θέμα ;". Tώρα, αν δεν ήθελα κάτι, θα το έλεγα».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα