Η Άντζελα Δημητρίου είπε όχι στους Τουρκοκύπριους

03:17 28/6/2012 - Πηγή: 24wro

Όχι είπε τελικά στο ψευδοκράτος η Άντζελα Δημητρίου και ακύρωσε τις εμφανίσεις της στα κατεχόμενα από τον...

τουρκικό στρατό εδάφη της Κύπρου.

Προχθες η τραγουδίστρια, με δήλωσή της στον ΑΝΤ1 άφηνε να εννοηθεί ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση λέγοντας ότι "η μουσική δεν έχει σύνορα".

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν και ίσως ύστερα από δεύτερες και τρίτες σκέψεις η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν θα πάει στα κατεχόμενα για εμφάνιση που, όπως γράφουν εφημερίδες του ψευδοκράτους, είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Όπως υποστηρίζει δέχθηκε πρόταση από Λιβανέζο φίλο της εφοπλιστή, για να κατεβεί σε prive πάρτι 150 ατόμων για τα γενέθλια του αλλά αρνήθηκε.

"Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο, τόσα χρόνια δέχομαι Χειμώνα, Καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα. Γιατί να δεχτώ τώρα;" διερωτήθηκε. Και πρόσθεσε: "Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο".

Υποστήριξε μάλιστα πως όλα αυτά συμβαίνουν για να στρέψουν την προσοχή του λαού αλλού, τώρα που η Κύπρος έχει προβλήματα, ενώ σημείωσε με νόημα πως στο ψευδοκράτος δεν έχει πάει ούτε για δουλειές, ούτε για τουρισμό όπως έχουν κάνει άλλοι...

Η ίδια έγραψε στο facebook:

«Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί!! Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του!! Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο!! Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα!!! Γιατί να δεχτώ τώρα?? Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο!!! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της;; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού? Κάνεις δεν είπε το επιβεβαίωσε η ίδια!! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου!! Η μουσική δεν έχει σύνορα!!! Ενώνει και δεν διχάζει!! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό… όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι!! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό??? Ευχαριστώ πολύ!!!»

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα