Γαλλία: Κάποια πενθεί τη Μ. Παρασκευή

18:20 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Επτά ομάδες δεν έχουν ξεμπερδέψει με την υπόθεση του υποβιβασμού και δύο απ’ αυτές...
Παρί Λεβαλουά και Βισί –που στο μεταξύ βρίσκονται στην πιο δεινή θέση- θα «σφαχτούν» μεταξύ τους τη Μεγάλη Παρασκευή!



Άλλες βλέψεις για Ροάν και Βιλερμπάν, που έχουν τα δικά τους… άγχη!


ΠΑΡΙ/ΛΕΒΑΛΟΥΑ – ΒΙΣΙ (+5,5)
Τη μισή παραμονή της παίζει η Παρί που υποδέχεται τη Βισί. Για να σας βάλω στο κλίμα, η πρότελευταία της βαθμολογίας φιλοξενεί –τρόπος του λέγειν- την τρίτη από το τέλος. Αν χάσει η Παρί, απλά χάνεται! Αν νικήσει, καβαλάει τη Βισί, άρα χαμός! Κοινώς,
όποια ομάδα ηττηθεί, θα βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη ΒΟΥ κατηγορία! Εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να μιλήσεις για δύναμη της έδρας, καθώς θα βρίσκονται και οπαδοί της Βισί στο γήπεδο!  Σφαγή!


ΡΟΑΝ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+5,5)
Παρά τα…φεγγάρια της, η Ροάν ανέβηκε στην 3η θέση της λίγκας και αν η Σαλόν Σαονέ δεν άρπαζε το ροζ φύλλο αγώνα απότ η Σολέ στο ντέρμπι κορυφής, τότε ίσως να ισοβαθμούσαν στη 2η θέση. Βέβαια, βρίσκεται χεράκι – χεράκι με Νανσί και Γκραβελίν, αλλά στο χέρι της είναι να την κρατήσει! Γιατί όχι και να πάει ψηλότερα, αφού αυτή τη φορά υποδέχεται τη Βιλερμπάν, από την οποία είναι καλύτερη! Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και τώρα κοιτούν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται! Δεν θα έχουν πίεση στο ματς, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο σέντερ Φοφανά που μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Άλεξ Γκόρντον.

Στο ψαχνό… Το χάντικαπ της Βισί για την κρισιμότητα του αγώνα μου μοιάζει πολύ μεγάλο. Και είπαμε! Δεν θα παίζει ακριβώς εκτός έδρας! Οπότε, διπλό στοιχηματικά! Για όσους φοβούνται να το ρισκάρουν λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς, ας εμπιστευτούν το συνολικό Under Πόντων, που δίνει 1,83 στην 10Bet.com. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, περιμένω γρήγορο μπάσκετ, με ρυθμό! Συνεπώς, over  151,5 πόντων συνολικά!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα