Εξιχνιάστηκε η διπλή ανθρωποκτονία πατέρα και γιου στη Μεσσηνία

19:17 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Πρόκειται για τη διπλή δολοφονία που... είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, με θύματα ένα αγοράκι 3 ετών και τον 35χρονο πατέρα του από την Αλβανία. Τα θύματα είχαν βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα και μάλιστα μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι στο Πλατύ Μεσσηνίας. Ο πατέρας είχε βρεθεί νεκρός με ένα βαθύ τραύμα πιθανόν από καραμπίνα στο κεφάλι και το αθώο παιδάκι με κομμένο τον λαιμό του από μαχαίρι.
Ο πατέρας εργαζόταν περιστασιακά σε αγροτικές δουλειές στην περιοχή και πηγαινοερχόταν από την Αλβανία στην Ελλάδα. Οι έρευνες της
Αστυνομίας οδήγησαν σε μία σπείρα Ελλήνων και Αλβανών εκβιαστών και εμπόρων ναρκωτικών, με τους οποίους φαίνεται, ότι ο 35χρονος άνοιξε «λογαριασμούς».
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν γίνει μαζικές έφοδοι της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή και έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια 6 Έλληνες και Αλβανοί ως μελή της σπείρας και ύποπτοι για την δολοφονία, ενώ οι έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη, όπως και η προανάκριση, που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τα μέλη της σπείρας να δολοφονήσουν, όχι μόνο τον 35χρονο, αλλά ακόμα και το εντελώς αθώο παιδάκι του με φρικτό και απάνθρωπο τρόπο.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας σε σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ποσότητες ναρκωτικών, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πορεία των ερευνών.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα