Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

21:59 1/4/2012 - Πηγή: 24wro
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας...
Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το διάστημα από τις αρχές του μήνα και μέχρι 16/4ου συνεχίζει να σας πιέζει ζητώντας να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που τελικά θέλετε από τον σύντροφο σας, και να ζυγίσετε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σας. Ωστόσο από τις 4/4ου παίρνετε μια μεγάλη ανάσα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πίεση υποχωρεί, μια και συχνά οι εστίες της έντασης θα αναζωπυρώνονται. Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 6 του μήνα, όπου η πανσέληνος του Απριλίου μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στο να κλείσει κύκλους και εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν την περίοδο αυτή. Η Νέα σελήνη στις 21 σας προσφέρει λύσεις και τακτοποιήσεις αλλά και την διάθεση μιας ‘’νέας αρχής’’ με τον σύντροφό σας, βάζοντας σε μια τάξη ότι σας είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το ερωτικό παιχνίδι είναι το δυνατό σας σημείο, όμως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου νοιώθετε πως τίποτα από αυτά που κάνετε δεν σας γεμίζει, η δεν έχει αυτή την σπίθα που ψάχνετε να βρείτε για να προχωρήσετε. Πιθανά να έχετε κάποιες ευκαιρίες, όμως μέχρι την πανσέληνο θα νοιώθετε πως ότι γίνεται τώρα απαλά ...σας προθερμαίνει, ενώ παράλληλα η ανάγκη για να εμπλακείτε σε μια σχέση που θα σας συνεπάρει θα σας κάνει να χάνετε το μέτρο και να μην αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά το σκηνικό αλλάζει, το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρον, κι εσείς ...δεν έχετε ησυχία καθώς τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να σας κινήσουν το ενδιαφέρον και να σας βάλουν σ ένα παιχνίδι έτσι όπως εσείς το θέλετε... Καλή επιτυχία λοιπόν!

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, φεύγει από το ζώδιο σας, και μπαίνοντας στο ζώδιο των Διδύμων σας παρασύρει σε ένας θολό τοπίο σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας βγάζοντας στην επιφάνεια ανάγκες που ίσως μέχρι τώρα να ήταν ξεχασμένες, ωστόσο υπάρχουν και ζητούν λύσεις, οδηγώντας σας σε καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να χάνετε το μέτρο,και εντάσεις που οφείλονται σε μη ικανοποιημένα συναισθήματα.(ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου).
Ιδιαίτερη προσοχή την περίοδο της Πανσελήνου, στις 6, μια και ότι καλλιεργείτε είτε στο μυαλό σας είτε σαν κατάσταση μέχρι τώρα, μπορεί να επηρεάσει με έναν πολύ ύπουλο τρόπο τη σχέση σας. Ωστόσο ισορροπείτε με την Νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 21 και σας δίνετε η δυνατότητα να αποκαταστήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, και μάλιστα να την βάλετε και σε μια νέα βάση. Προσοχή μόνο γιατί ότι "μπήκε" στην ζωή σας… ή στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα θα συνεχίζει να σας προκαλεί αναστάτωση, μια και τα συναισθήματα δεν καταλαγιάζουν εύκολα!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα κινείστε μέσα σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν είνα
Keywords
Τυχαία Θέματα