Έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για ένα κράτος, μια θρησκεία!

22:32 7/12/2012 - Πηγή: 24wro
Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης τns αμερικανικής μασονίας προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους...
Παγκόσμιους Πολέμους, είχε γράψει ότι «ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδώνα...».

134 χρόνια μετά, τα γραφόμενά του αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά, αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μια φορά καρδιοχτύπησαν
ουσιαστικά οι κάτοικοι του πλανήτη Γη, μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν με την κρίση στον Κόλπο των Χοίρων, στην Κούβα, τον Οκτώβριο του 1962. Τότε, εμβρόντητη η ανθρωπότητα περίμενε ότι κάποιος από τους δύο, Κέννεντυ ή Χρουστσώφ, θα έδινε την εντολή να πατηθεί κάποιο κόκκινο κουμπί και ν' αντικρύσει ο κόσμος το πραγματικό πρόσωπο του τρόμου. Αυτό ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό που διευθετήθηκε σύντομα. Τώρα όμως έχει εμφανιστεί μία σειρά από γεγονότα που, από την τραγική 9/11 του 2001 και εξής, τρέχουν ασταμάτητα και τίποτα δεν μπορεί να τα φρενάρει.

Δεν πρόκειται πια για ένα από τα πιο δημοφιλή συνωμοσιολογικά σενάρια, δεν πρόκειται για τις εμμονές όσων πιστεύουν στο Νοστράδαμο και στην Αποκάλυψη. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα, η οποία φρόντισε προηγουμένως να στείλει τα διαπιστευτήρια της στη Γιουγκοσλαβία, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, στο Αφγανιστάν, το Ισραήλ, το Ιράκ, το Μπαλί της Ινδονησίας, την Μπεσλάν της Ρωσίας, τη Μαδρίτη, την Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και την Αίγυπτο Επιπλέον, μέρα με τη μέρα, πληθαίνουν οι φωνές στο πλανητικό χωριό που χαρακτηρίζουν το όλο σχέδιο μία καλοστημένη προσπάθεια από τους ελίτ που διαχειρίζονται τις Δυτικές οικονομίες, με σκοπό να ολοκληρωθεί η Παγκοσμιοποίηση, συμπεριλαμβάνοντας και την ανυπόταχτη Ανατολή (Κίνα, Ισλάμ και, ίσως, Ρωσία).

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Οι ελίτ προωθούν την Παγκοσμιοποίηση μέσω τεσσάρων μεγάλων κέντρων ΟΗΕ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. Παράλληλα, χρησιμοποιούν για τη χάραξη της πολιτικής τους διάφορες μυστικές ομάδες όπως η Μπίλντερμπερκ, η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το Κλαμπ της Ρώμης, η G-8 κ.λπ.

Όλα φανερώνουν πια πως οι ελίτ, προκειμένου να εδραιώσουν την κοσμοκρατορία τους, δεν θα αρκεστούν στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», τον οποίο κήρυξε ο Τζωρζ Μπους μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Σύμφωνα με το διάγγελμα, οι χώρες που θα χτυπηθούν, σε μια σύγκρουση πολλών χρόνων, αποτελούν μεν εμπόδια για τους Παγκόσμιους Συνωμότες, όχι όμως τα μεγαλύτερα.

Στον δρόμο για τον σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, οι ελίτ βρίσκουν μπροστά τους τρία μεγάλα αγκάθια:

1. Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας και τον απείθαρχο Πούτιν.

2. Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ που, κατά σύμπτωση, πατάε
Keywords
Τυχαία Θέματα