Επιστροφή στα βάσανα για ΑΕΚ

09:57 16/4/2012 - Πηγή: 24wro

Η περίοδος των γιορτών πέρασε και πλέον άπαντες στην ΑΕΚ επιστρέφουν στην μάχη...
για την εύρεση χρημάτων. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, χρειάζεται ακόμη 120.000 Ευρώ, προκειμένου να κλείσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες του φακέλου της Ένωσης που θα έχει σταλεί στην UEFA, ωστόσο για την ώρα δεν έχει καταφέρει να βρει ούτε… σεντ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ,
χτύπησε και πάλι την πόρτα του Νίκου Νοτιά, ζητώντας του το ποσό που χρειάζεται, έτσι ώστε να καλυφθούν τα χρήματα που οφείλονται στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και σε διάφορους μάνατζερ, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει ξεκάθαρη απάντηση. Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τη μάχη για την εύρεση χορηγών και επενδυτών, ωστόσο μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής ύφεσης, κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο.

Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ αν δεν βρει τις 120.000 Ευρώ που χρειάζεται θα έχει σίγουρο αποκλεισμό από τιςΕυρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντως, ακόμη και αν βρεθούν τα χρήματα, το μόνο που θα κερδηθεί είναι χρόνος μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να βρουν ένα ποσό της τάξης των 6-8 εκατομμυρίων Ευρώ, για να πάρουν την απαραίτητη άδεια από την UEFA.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα