ΔΕΙΤΕ: Πόσο αφοσίωση χρειάζεται τελικά; 8 ιστορίες αληθινής αγάπης...

04:15 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Φροντίζεις αυτούς που σε χρειάζονται...


Βρέθηκαν μαζί, αδέσποτα. Ήταν και είναι αχώριστα. Δεν τον αφήνει ποτέ από τα μάτια της και αυτός ακουμπάει πάνω της, βλέπετε, εκείνος δεν βλέπει, είναι τυφλός. Αυτό για όσους νομίζουν ότι τα σκυλιά είναι απλώς μηχανάκια που τα μαθαίνουμε να οδηγούν τυφλούς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα επέλεγαν να περάσουν τη ζωή τους κοντά σε έναν ανάπηρο, σε κάποιον που τους χρειάζεται; Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που δεν θα το έκαναν. Ευτυχώς, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν ήταν αδέσποτα στην Ελλάδα.
Μπορεί και να τα είχαν φολιάσει πριν να μάθει κανένας την ιστορία τους.







Ήρωες.

Πολλές φορές οι σκύλοι χρησιμοποιούνται από τις ομάδες διάσωσης για να ψάχνουν μέσα σε συντρίμμια για επιζώντες. Οι σκύλοι έχουν άριστη όσφρηση και ακοή ενώ χωράνε από μικρά ανοίγματα που οι διασώστες δεν μπορούν να περάσουν.Σε μεγάλες καταστροφές οι σκύλοι αυτοί ανακαλύπτουν πτώματα και επιζώντες με πολύ μεγάλη συχνότητα. Πολλές φορές μετά από μια ολόκληρη μέρα ένας σκύλος μπορεί να έχει ανακαλύψει μόνο πτώματα και κανέναν ζωντανό άνθρωπο.Όταν οι σκύλοι έβρισκαν κάποιο ζωντανό άνθρωπο χαιρόντουσαν και συγκινούνταν. Αντίθετα οι διασώστες παρατήρησαν ότι οι σκύλοι που ανακαλύπτουν συνεχώς μόνο πτώματα αρχίζουν και είναι έντονα καταθλιπτικοί, μπορούν να φτάσουν μέχρι και στην τελική ψυχολογική κατάρρευση.Έτσι οι άνθρωποι διασώστες κάποιες μέρες που οι σκύλοι δεν ανακαλύπτουν κανένα επιζώντα σκηνοθετούν μια ψεύτικη διάσωση ώστε ο σκύλος να χαρεί που βρήκε έναν ζωντανό άνθρωπο και έτσι να μπορεί να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.






Norton

Έσωσε τη ζωή της ανθρώπινης «μαμάς» του, η οποία είχε υποστεί αναφυλακτικό σοκ έπειτα από δάγκωμα αράχνης. Ο Νόρτον, ο οποίος είχε σωθεί από μια αρένα κυνομαχιών, πήγε στο κεντρικό υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριάς του και τον έσπρωχνε μέχρι να ξυπνήσει και να σώσει την σύζυγο του.






Popsicle

Ο Νο1 σκύλος τελωνείων στην Αμερική είναι ένα American Pit Bull Terrier με το όνομα Γρανίτα. Πως πήρε το όνομά του? Βρέθηκε κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης της δίωξης ναρκωτικών μέσα σ’ένα ψυγείο, όπου είχε αφεθεί να πεθάνει αφού πριν είχε χρησιμοποιηθεί σε κυνομαχία.






Weezie

Ένα βράδυ δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλλαν στο σπίτι της Μελίσσα Γουίλι. Την απείλησαν με όπλο ενώ ο γιος της στεκόταν από πίσω της. Ο Γουίζι, το αρσενικό τους Πιτ Μπουλ ήρθε για να τους σώσει! Ο Γουίζι μπήκε ανάμεσα από την οικογένεια και τον κίνδυνο και με όλη του την προσοχή στους ένοπλους άνδρες έσπρωξε την οικογένεια προς τα πίσω μέχρι να φτάσουν στην έξοδο. Κράτησε τους ένοπλους άνδρες προσηλωμένους επάνω του ώστε η οικογένειά του να είναι ασφαλής.






Weyla

Μια μέρα ενώ βρισκόταν έξω και παρακολουθούσε ένα από τα πα
Keywords
Τυχαία Θέματα