ΔΕΙΤΕ: H Ελεονώρα Μελέτη κάνει ReSTARt!

23:51 30/8/2013 - Πηγή: 24wro

Στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 το μεσημέρι, η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει…
«ReSTARt» καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η εκπομπή, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον τηλεοπτικό στίβο, με την παρουσιάστρια ανανεωμένη και πολύ ορεξάτη.

Όπως θα δείτε και στα παρασκήνια από το trailer (τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 29/08), η Ελεονώρα λίγο πριν τον τηλεοπτικό αγώνα, έτρεξε τα πρώτα της χιλιόμετρα στο Δημοτικό Στάδιο
Πεύκης, φορώντας αθλητικό κολάν, τόπ και παπούτσια.

Το γύρισμα ξεκινάει όχι με την παρουσιάστρια σε πρώτο πλάνο αλλά με ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Κατάξανθο και με έντονα πράσινα μάτια, μοιάζει με την Ελεονώρα σε αυτή την ηλικία. Ο στίβος συμβολίζει την καθημερινότητα, τον αγώνα, που όλοι δίνουμε από την αρχή της ζωής μας. Τοκοριτσάκι τρέχει αλλά πέφτει σε ένα εμπόδιο. Όμως ξανασηκώνεται, όπως γίνεται πάντα στη ζωή και πάλι ξεκινά. Κάνει… «ReSTARt»! Και συνεχίζει να αγωνίζεται. Το κοριτσάκι τρέχει και το παρακολουθούμε να μεγαλώνει, γίνεται 10 ετών, μετά 15 και στο τέλος βλέπουμε την Ελεονώρα σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ακούγεται η φωνή της Ελεονώρας:

«Κάθε μέρα, η ζωή είναι κι ένας αγώνας, με εξέλιξη απρόσμενη... πολλές φορές, συναντάς εμπόδια και δυσκολίες… δεν τα παρατάς, γιατί αρκεί ένα χαμόγελο, μια στιγμή ευτυχίας, ένα στήριγμα για να σου δώσουν και πάλι δύναμη να ξαναρχίσεις... να ξεκολλήσεις, να πας παρακάτω, να κάνεις ReSTARt!

Κάνε ReSTARt στην κάθε μέρα σου

ReSTARt στα μεσημέρια σου!

Κάνε ReSTARt στην τηλεόραση!

ReSTARt στο Star!»

Η σκηνοθεσία είναι του Σάκη Σιάρκου, με οπερατέρ τον Βασίλη Κονταξή σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα