Μπείτε μέσα στο σπίτι του Robert Pattinson και της Kristen Stewart στο Λονδίνο

12:31 23/11/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί στο Twilight να πέφτουν από βάσανο σε βάσανο, στην πραγματική ζωή όμως το αγαπημένο ζευγάρι βρήκε το σπίτι των ονείρων του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας...
Μετά από τέσσερις ταινίες Twilight και πολύ χρόνο χωριστά λόγω των παράλληλων projects με τα οποία ήταν απασχολημένοι, η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson
κατάφεραν επιτέλους να βρουν λίγη ηρεμία στην ζωή τους και να πιάσουν ένα σπίτι μαζί, στην πατρίδα του ηθοποιού, την Αγγλία. Άλλωστε η ίδια η Stewart έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως αγαπά οτιδήποτε βρετανικό –συμπεριλαμβανομένων των Άγγλων, προφανώς.

Το διάσημο ζευγάρι, λοιπόν, νοίκιασε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Notting Hill στο Βορειοδυτικό Λονδίνο, στο οποίο θα μένουν όσο καιρό βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Και, βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, σίγουρα θα περνάνε καλά.

Το τεράστιο διαμέρισμα διαθέτει μια μεγάλη, ανοιχτή κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ξενώνα, μοντέρνα, άνετα έπιπλα και περιφερειακό κήπο, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η μινιμαλιστική εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε μια εκπληκτική ταράτσα, η οποία προσφέρει μια μαγική θέα στην πόλη του Λονδίνου. Ολόκληρο το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από σύγχρονο σχεδιασμό και ουδέτερα χρώματα και αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και γαλήνης.

Ο Pattinson βρίσκεται αυτές τις μέρες σε περιοδεία στην Ευρώπη για την προώθηση του Twilight: Breaking Dawn, οπότε υποθέτουμε πως η Stewart έχει αναλάβει να φέρει βόλτα το σπίτι και να του δώσει τις κατάλληλες προσωπικές πινελιές.
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα