ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Δείτε τι συμβαίνει στον γυναικείο εγκέφαλο κατά την διάρκεια ενός οργασμού

21:01 30/3/2013 - Πηγή: 24wro
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απίστευτο...
Στο βίντεο παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μαγνητική απεικόνιση του εγκεφάλου μιας γυναίκας, η οποία έρχεται σε οργασμό. Θα παρακολουθήσετε πως αντιδρά ο εγκέφαλος όταν η γυναίκα είναι ερεθισμένη και πως όταν έρχεται σε κορύφωση ενώ μετά θα δείτε πως αλλάζει ο εγκέφαλος, όταν η γυναίκα...ψάχνει να βρει τις ανάσες της.

Το “πειραματόζωο” στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια 54χρονη sex-therapist που προσφέρθηκε εθελοντικά να καθίσει στον μαγνητικό τομογράφο. Στο βίντεο καταγράφονται τα επίπεδα οξυγόνου του αίματος στον εγκέφαλο. Με κόκκινο χρώμα είναι όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται στη φάση του ερεθισμού και με κίτρινο και λευκό όταν η γυναίκα έρχεται σε οργασμό. Όπως θα δείτε σε εκείνη τη φάση ολόκληρος ο εγκέφαλος...λάμπει!

Η διέγερση ξεκινάει με ...μικρές σπίθες στον αισθητήριο φλοιό, και απλώνεται γρήγορα σχεδόν παντού. Στο μεταιχμιακό τμήμα (συναισθήματα και μνήμη), και απελευθερώνεται μια χημική ουσία , η οξυτοκίνη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι με τη χρήση της μαγνητικής θα βοηθηθούν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό.
pineza.gr
Keywords
Αναζητήσεις
γυναικεια οργανα μασαζ βιντεο, γυναικείο μασαζ βιντεο
Τυχαία Θέματα