ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μπορείτε να αγκαλιάσετε το παιδί σας πριν αυτό γεννηθεί!

19:13 28/11/2012 - Πηγή: 24wro

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Τέλος στην αγωνία την ανυπόμονων μελλοντικών γονιών που δεν μπορούν να περιμένουν να γεννηθεί το παιδί τους για να το πάρουν αγκαλιά, δίνει ένα επιστημονικό επίτευγμα.

Ιάπωνες εφευρέτες έχουν επινοήσει έναν τρόπο με τον οποίο ένα συνηθισμένο υπερηχογράφημα μετατρέπεται σε μια σωστή ανατομικά ρεπλίκα ρητίνης.

Αυτήν οι γονείς την κρατούν σαν ενθύμιο ενώ μπορούν να δείξουν σε φίλους και συγγενείς πιο αναπαραστατικά πως είναι το παιδάκι τους!

Η εν λόγω
ρεπλίκα εννιά εκατοστών αναπαριστά το έμβρυο και περιβάλλεται από ένα διαφανές τετράγωνο, στο ίδιο σχήμα με το σώμα της μητέρας. Να σημειωθεί ότι πρώτα γίνεται μαγνητική τομογραφία και μετά αυτή εκτυπώνεται μέσω ενός 3D εκτυπωτή.

Μάλιστα η εταιρεία FASOTEC που προσφέρει στους γονείς το «σχήμα ενός αγγέλου», δίνει στους γονείς και μια μικρογραφία της ρεπλίκας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπρελόκ.

Επίσης η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα νοσοκομεία για την καλύτερη ενημέρωση των προβλημάτων υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ασθενείς…

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα