ZΩΔΙΑ: Δυνατά συναισθήματα, σεξ, ίντριγκες και κολασμένα πάθη 

02:05 20/5/2011 - Πηγή: 24wro

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά πλούσια σε όψεις, οι οποίες ωστόσο μάλλον...



δεν είναι και τόσο της αρεσκείας μας. Βλέποντας τον Κρόνο, τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα να «κάνουν παιχνίδι» είτε μεταξύ τους, είτε πάνω στις πλάτες της Αφροδίτης και του Ερμή, η συνολική αίσθηση μπορεί να περιγραφεί μόνον με μια λέξη: Συναγερμός!

Ας αρχίσω όμως από τα πιο ενδιαφέροντα... Η καλή μας Αφροδίτη που τριγυρίζει ορεξάτη στα λιβάδια του Ταύρου, έχει πάρει στο κατόπι τον Άρη και μέχρι να τον πιάσει και να τον ...κουτουπώσει, όλοι εμείς οι θνητοί θα κληθούμε να αναπαραστήσουμε το θείο δράμα των ουρανών.
Όλες τις ημέρες που ακολουθούν λοιπόν το ερωτικό παιχνίδι θα ανάψει για τα καλά, κάτι που προσωπικά το κρίνω ως εξαιρετικά ...αναζωογονητικό, παρά τις όποιες ακανθώδεις πλευρές της υπόθεσης.
Με την libido να κτυπάει κόκκινο υπάρχει κατ’ αρχάς η διόλου ασυνήθιστη περίπτωση να ...ξεστρατίσει κι αντί για τον απρόβλεπτο και τύραννο έρωτα να κυνηγάμε-υπερασπιζόμαστε στόχους και ενδιαφέροντα με πάθος αντάξιο μιας μαινάδας. Αυτό είναι πιο ασφαλές θα μου πείτε, αφού τα ενδιαφέροντα μας «κάθονται» πολύ πιο εύκολα από τον Κώστα ή την Κική. Αλλά μην ξεχνάτε το αιώνιο μότο των δύο πλανητών. Η Αφροδίτη επιμένει στο «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο» ο Άρης λέει τα δικά του κι αν δεν βρεθούν αγκαλίτσα στο κρεβάτι, αλίμονο σε αυτόν που θα εισπράξει την οργή τους. Διότι τότε θα έχουμε πόλεμο και μάλιστα αδυσώπητο και ανισόρροπο, αφού πίσω από τις εκάστοτε αφορμές θα υπάρχουν οι ουσιαστικές αιτίες, οι ανεκπλήρωτοι πόθοι  δηλαδή και η σεξουαλική απραξία.
Ας μην κοντράρουμε τον Φρόιντ λοιπόν, πράττοντας το σωστό...

Μια δεύτερη εκδοχή είναι εκείνη των δεσμευμένων που πραγματικά θα δυσκολευτούν πολύ να παραμείνουν ...πιστοί στην σχέση τους. Διότι το μέγα ...μπέρδεμα στους ουρανούς θα δώσει τον ρυθμό και στον επίγειο κόσμο μας. Από την μια ο Πλούτωνας με τα τριγωνάκια του προς τον Άρη και την Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγουν οι επιθυμίες και οι ζήλειες στη φόρα αλλά από την άλλη οι  «κρυφές» αντιθέσεις και τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, μόνον σε νορμάλ καταστάσεις δεν παραπέμπουν.
Ο μπλέξας, του μπλέξαντος θα γίνει, θυμίζοντας εκείνο το τραγουδάκι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «τα’ φτιαξε η Μαίρη με τον Γιώργο» κλπ. Και προσοχή! Δεν θέλω στενοχώριες και καταθλίψεις, εκτός και αν ανήκετε στο κλαμπ των μαζοχιστών, οπότε χαλάλι σας...

Φυσικά όσες και όσοι «ψάχνονται», με τέτοια υπερπροσφορά θα βρεθούν μέσα στην καλή χαρά και το μόνο που πρέπει να θυμούνται είναι ότι οι συνθήκες πρακτικά δεν ευνοούν την δημιουργία ισορροπημένων σχέσεων, παρά μόνον την συλλογή εμπειριών. Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό, οφειλόμενες κυρίως στις προδιαγραφές του εκάστοτε γενέθλιου χάρτη αλλά εγώ μπορώ να δω μόνον το γενικό κλίμα και αυτό σας περιγράφω. Δυνατά συναισθήματα, σεξ, ίντριγκες και κολασμένα πάθη συνθέτουν μια πραγματικότητα που άνετα διεκδικεί το
Keywords
Τυχαία Θέματα