Winehouse: Aγόρασε κρακ και ηρωίνη το βράδυ που πέθανε!

12:33 1/8/2011 - Πηγή: 24wro
Νέες πληροφορίες έρχονται καθημερινά στο φως για τον πρόωρο θάνατο της Amy Winehouse…
Όπως αναφέρει ο Tony Azzopardi, γνωστό «βαποράκι» του Λονδίνου, η τραγουδίστρια αγόρασε κρακ και ηρωίνης αξίας περίπου 1300 ευρώ, τη νύχτα πριν πεθάνει.
Ο Azzopardi, που πρόκειται να ανακριθεί ξανά από την αστυνομία, φέρεται να βοήθησε την Winehouse να προμηθευτεί ναρκωτικά τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου, την ίδια μέρα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.
Ο 56χρονος, που γνώρισε την Amy Winehouse
μέσω του πρώην συζύγου της Blake Fielder-Civil, ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει αυτά τα γεγονότα γιατί θέλει να μάθει η οικογένειά της την αλήθεια για το τι ακριβώς της συνέβη.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Azzopardi στην «Daily Mirror», συνάντησε την Winehouse έξω μια παμπ γύρω στις 11.30 το βράδυ της 22ας Ιουλίου και μπήκε στο μαύρο αυτοκίνητο της τραγουδίστριας. Μάλιστα πολλοί άλλοι μάρτυρες δήλωσαν ότι την είχαν δει στο πάρτι του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Μαζί πήραν ταξί μέχρι το West Hampsted, όπου και προμηθεύτηκε κρακ και ηρωίνη και πλήρωσε 1.200 λίρες. Ο Tony Azzopardi ισχυρίζεται ότι η τελευταία φορά που είδε την Amy ήταν όταν η τραγουδίστρια τον άφησε κάπου στο βόρειο Λονδίνο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι, όπου ώρες αργότερα ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα της.
Keywords
Τυχαία Θέματα