VIDEO: Τα χειρότερα ελληνικά τραγούδια με τα πιο σέξι βιντεοκλιπ...

17:55 28/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τα ελληνικά βίντεο κλιπ που δεν αντέχεις να ακούς...
αλλά δεν αντέχεις να μην τα δεις ολόκληρα. Ευτυχώς που όντως η εικόνα πολλές φορές αξίζει
περισσότερο από τις λέξεις.








Όταν τραγουδάει η Beyonce, η Έλενα Παπαρίζου, η Shakira ή η Έλλη Κοκκίνου, μπορεί μεν να έχεις τα μάτια σου κολλημένα πάνω τους κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ, αλλά δεν σε χαλάει κιόλας να ακούς και το τραγούδι στο background.














Υπάρχουν όμως και φορές που η εικόνα είναι η μόνη που αξίζει και θα προτιμούσες να βγάλεις μια για πάντα τα ηχεία από την πρίζα. Τραγούδια όπως το Gasolina του Daddy Yankee ή το Satisfaction του Benny Benassi. Τραγούδια που είτε δεν ακούγονται ή τα έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές που τα έχεις σιχαθεί. Τραγούδια με οπτικό περιεχόμενο που δεν το βαριέσαι ποτέ. Να μας συγχωρέσουν δημιουργοί και εκτελεστές, αλλά το περιεχόμενο του βίντεο είναι μακράν καλύτερο.






Τζούλια Αλεξανδράτου - Honolulu


Αν και σεμνά ενδεδυμένη στο βίντεο κλιπ σε σχέση με τα γυρίσματα που ακολούθησαν, είναι σίγουρα καλύτερο να ποζάρει στην κάμερα παρά να έχει κι ένα μικρόφωνο κοντά της.



Ρία Αντωνίου - Give me


Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι και η Ρία Αντωνίου θα δοκίμαζε κάποτε την τύχη της στο τραγούδι. Ευτυχώς για εμάς που από τότε δεν έχει ξανακάνει κάποια παρόμοια προσπάθεια.



Nicko - Last summer


Δεν είναι τόσο ότι είναι κακό το τραγούδι (αν και είναι, μεταξύ μας). Είναι πιο πολύ το γεγονός ότι το έπαιζαν το καλοκαίρι όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τα μαγαζιά 24/7.





The Darlings - Τα κορίτσια ξενυχτάνε


Κρίμα που δεν έφτασαν ψηλά αυτά τα κορίτσια. Από το βίντεο κλιπ και μόνο καταλαβαίνεις δύο πράγματα. 1) Γιατί δεν έφτασαν ψηλά και 2) γιατί ονομάζονται επάξια Darlings.





Γιώργος Γιασεμής - Όμορφη


Έλα, ούτε στα καλύτερα όνειρά του δεν είχε ο Γιώργος Γιασεμής πάνω από μια ντουζίνα γυναίκες να χορεύουν γύρω του σε ρυθμούς RnB.





Nigma – Παίξε μαζί μου


Τι άλλο θες; Γκόμενες που χορεύουν σε πισίνες με τα μαγιό τους και βρέχουν η μία την άλλη, χορός, νεροπίστολα, χαμός. Η κοπέλα τραγουδάει φανταστικά αλλά θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς τις ρίμες.









Ominus – Κούνα κούνα


Respect στον καλλιτέχνη αλλά στο συγκεκριμένο βίντεο είναι λίγο δύσκολο ρε φίλε να πάρεις τα μάτια σου από όλες τις γυναίκες που το «κουνάνε» όπως προστάζει ο MC.







Μιχάλης Εμιρλής Από την πρώτη μας στιγμή


Λυπάμαι πολύ που μπαίνεις σε αυτή τη λίστα γι
Keywords
Τυχαία Θέματα