VIDEO: Ο Κάουτ την έστειλε στον… παράδεισο

22:02 28/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το ρολόι στο Άνφιλντ έδειχνε το 88ο λεπτό, με τον Κάουτ να βγαίνει απέναντι από τον...
Ντε Χέα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, να κάνει το 2-1 και να στέλνει… την Λίβερπουλ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Διοργάνωση: FA Cup
Φάση: «32»
Αγώνας: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γήπεδο: Άνφιλντ
Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ για το ματς Κυπέλλου με την Λίβερπουλ. Ο Άγκερ μόλις στο 20΄άνοιξε το σκορ για τους «ρεντς» με κεφαλιά, νικώντας τον Ρέινα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-0
στα αποδυτήρια, στην πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους στο 39΄ ο Παρκ έφερε το ματς στα ίσα.
Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε επαναληπτικό. Λάθος όμως, καθώς υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος, ο Κάουτ ο οποίος στο 88΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα και τους φίλους της Λίβερπουλ στον έβδομο ουρανό. Μάλιστα λίγο αργότερα η Λίβερπουλ είχε και δοκάρι με τον Κάρολ και δεν κατάφερε να κάνει το 3-1.
Οι συνθέσεις
Λίβερπουλ (Κένι Νταλγκλίς): Ρέινα, Σκρτέλ, Κάραχερ (63' Κάουτ), Αγκερ, Κέλι, Τζέραρντ (72' Μπέλαμι), Χέντερσον, Ενρίκε, Ντάουνινγκ, Ροδρίγες (63' Ανταμ), Κάρολ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Εβανς, Εβρά, Σκόουλς (76' Ερνάντες), Κάρικ, Γκιγκς, Παρκ, Βαλένσια, Γουέλμπεκ.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα