VIDEO: Έρχεται το Pro Evolution Soccer 2012!

16:35 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2011…
για PlayStation 3, Xbox 360, Playstation 2, PSP, Wii και
PC με αποκλειστικά δικαιώματα UEFA Champions League™ και UEFA Europa League™ και μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για τους τομείς στους οποίους εστιάζει η ομάδα του PES φέτος.
Ο απόλυτος στόχος για την ομάδα του Shingo “Seabass” Takatsuka είναι να πετύχει ρεαλισμό ώστε οι αγώνες που διεξάγονται στο PES 2012 να μοιάζουν όσο το δυνατόν πιο πραγματικοί.


Σε συνεργασία με χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο, η ομάδα του PES έχει απομονώσει όλα τα χαρακτηριστικά που θα προσδώσουν ρεαλισμό στο PES 2012 και θα το φέρουν ακόμα πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο.


Με πρωτοβουλία της Konami, το PES 2012 έχει βασιστεί τόσο στο feedback των fans της σειράς, όσο και των fans του αθλήματος γενικότερα ανά τον κόσμο.


Η προσοχή της ομάδας από το Τόκυο έχει στραφεί τόσο στο να βγαίνει ο χειρισμός του παίκτη και της ομάδας ενστικτωδώς όσο και στην ανάγκη η απόδοση και η επιτυχία της ομάδας να προέρχεται κυρίως από το teamwork, όπως γίνεται και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.


Έτσι η τεχνητή νοημοσύνη του PES 2012 έχει ανακαινιστεί πλήρως ώστε όλη η ομάδα να λειτουργεί όπως ακριβώς λειτουργούν οι ομάδες στην πραγματικότητα.


Ο ακρογωνιαίος λίθος του PES ήταν πάντα η επίθεση και ο χειρισμός της.


Στο PES 2012, η νέα τεχνητή νοημοσύνη μας επιτρέπει να αναπτύξουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας χρησιμοποιώντας τους A.I. συμπαίκτες μας.


Επιτρέπει στον επιτιθέμενο να ορίζει το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς οι A.I. συμπαίκτες προσφέρουν υποστήριξη στα τετ-α-τετ ή τρέχουν προς την αντίπαλη άμυνα με μοναδικό σκοπό να προσελκύσουν αμυντικούς πάνω τους και να επιτρέψουν στον κάτοχο της μπάλας να κινηθεί πιο ελεύθερα.


Η ομάδα πλέον δουλεύει σαν μία συμπαγής μονάδα, αντιδρώντας στις κινήσεις του κατόχου της μπάλας αλλά και των συμπαικτών του με σκοπό να πιέσουν τον αντίπαλο να κάνει το λάθος.


Και η συνδρομή των συμπαικτών είναι πλέον απαραίτητη στην επίθεση καθώς η ζώνη και η άμυνα χώρου έχουν υποστεί τεράστιες βελτιώσεις.


Οι επιτιθέμενοι πλέον πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να καταφέρουν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.


Ένα νέο feature που ενισχύει αποφασιστικά την αμυντική λειτουργία του παίκτη είναι η αλλαγή επιλογής του παίκτη (του κέρσορα) η οποία γίνεται πλέον με τον δεξί αναλογικό μοχλό επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη επιλογή όποιου παίκτη χρειάζεται ο αμυνόμενος εκείνη τη στιγμή για να αποκρούσει την επίθεση.


Η τακτική της παρεμπόδισης (hold-up play) έχει υποστεί μετατροπές έτσι ώστε να γίνει εύχρηστη και εύκολη.


Τέλος οι Α.Ι. αμυντικοί εφαρμόζουν πιο σταθερή αμυντική γραμμή και παίρνουν σωστότερες θέσεις ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν πιο αποτελεσματικά τις κινήσεις των
Keywords
Τυχαία Θέματα