Tέλειο δέρμα για το καλοκαίρι σε 3 βήματα

09:13 26/5/2012 - Πηγή: 24wro
Η πιο καυτή εποχή του χρόνου έφτασε. Ονειρεύεστε την ιδανική επιδερμίδα; Το μόνο...
που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

1) Προσοχή στο SPF
Το έχουμε πει πολλές φορές: το αντηλιακό είναι το νούμερο ένα προϊόν αντιγήρανσης στο οποίο πρέπει να επενδύσετε. Kαι καλό θα είναι να το φοράτε όλο το χρόνο, ιδιαίτερα όμως την άνοιξη και το καλοκαίρι που περνάτε περισσότερο χρόνο στον ήλιο. Προτείνουμε το Ultra Light Daily Defense SPF50
της Kiehl’s για ευαίσθητες επιδερμίδες.

2) Καθαρίστε το πρόσωπό σας -ακόμη και αν δεν έχετε μακιγιαριστεί
Τα φυσικά έλαια του προσώπου και ο ιδρώτας λειτουργούν σαν μαγνήτης για τη σκόνη στο δέρμα σας.Έτσι, βεβαιωθείτε ότι κάθε ημέρα καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας. Απλά, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που δεν θα αφυδατώσει την επιδερμίδα σας, αφού πρόκειται για μια ιεροτελεστία που θα πρέπει να κάνετε συχνά -ιδιαίτερα αν βγαίνετε από το σπίτι. Δοκιμάστε το Pure-Fect Skin Cleansing Gel της Biotherm, που περιορίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει.

3) Μία φορά την εβδομάδα ενσωματώστε ένα καθαριστικό με γλυκολικό οξύ
Θα ισορροπήσει τον τόνο της επιδερμίδας σας, η οποία μπορεί να αποκτήσει πανάδες και κηλίδες από την έκθεση στον ήλιο. Επίσης, θα κάνει το δέρμα σας πιο καθαρό και λείο. Δoκιμάστε Glycolic Foaming Cleanser με γλυκολικό οξύ του Mario Badescu, που θα χαρίσει λάμψη στο δέρμα.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα