TBL: Στην «κόλαση» του «Αμπντί Ιπεκτσί»!

19:40 9/6/2011 - Πηγή: 24wro
Εκεί μεταφέρεται πλέον η σειρά των τελικών …
της τουρκικής λίγκας για φέτος, με την οικοδέσποινα «Γαλατά» να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου, την ώρα που η «Φενέρ» δείχνει ασταμάτητη.


Οι γηπεδούχοι έχουν υποστεί δύο πανωλεθρίες στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις της σειράς και θέλουν να αποδείξουν πως μόνο τυχαία δεν έφτασαν στους τελικούς της TBL, την ώρα που οι πρωταθλητές δείχνουν σίγουροι πως και η φετινή κούπα θα καταλήξει στην τροπαιοθήκη του «Σινάν Ερντέμ».


(+4.5)  ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


Χαιρόσουνα να τη βλέπεις στα δύο πρώτα δεκάλεπτα του δεύτερου τελικού, τα οποία ολοκλήρωσε προηγούμενη με δύο πόντους (44-46). Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τη Γαλατασαράι του Οκτάι Μαχμούτι η οποία έπεσε θύμα της… κατωτερότητάς της κόντρα στη «Φενέρ», γνωρίζοντας τελικά τη συντριβή με 95-74, που την έχει ρίξει κυριολεκτικά στα σκοινιά. Οι Τζόνσον και Σούμπερτ δείχνουν οι μόνοι ικανοί για να «τραβήξουν το κουπί» στο σκοράρισμα της (σημείωσαν ακριβώς τους μισούς πόντους της στον δεύτερο τελικό), με δύο παίκτες ωστόσο δεν μπορείς να πανηγυρίσεις πρωτάθλημα. Αυτό ακριβώς επεσήμανε με δηλώσεις του και ο κόουτς Μαχμούτι, ζητώντας και από τους υπολοίπους επιθετική συνεισφορά, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης. Με νίκη κάτι γίνεται, με ήττα…. αντίο ζωή!


Η Φενερμπαχτσέ στον αντίποδα, απέδειξε για πολλοστή φορά το πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αφού αμέσως μόλις ένιωσε να απειλείται με «μπρέικ» από την αντίπαλο, «γκάζωσε» και ζευγάρωσε τις νίκες στη σειρά των τελικών. Το υπέρ της 2-0, της δίνει σαφές ψυχολογικό αβαντάζ και αποτελεί το μεγαλύτερο αγχολυτικό για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Οι Μάρκο Τόμας και Ντάριους Λαβρινόβιτς ήταν οι κορυφαίοι της στη «μάχη» της Δευτέρας στο «Σινάν Ερντέμ», σημειώνοντας έκαστος από 18 πόντους. Σε ενδεχόμενο νέας νίκης μπορεί από την Πέμπτη κιόλας να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Μου έχει «καρφωθεί» η ιδέα να ποντάρω στη «Γαλατά», η οποία θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για την κατάκτηση του τίτλου. Η μεγάλη απόδοση των γηπεδούχων (στο 2.60) και κυρίως η μικρή της «Φενέρ» (μόλις στο 1.44), μας οδηγούν σε αυτήν την επιλογή. Αν θέλετε κάπως να διασφαλίσετε την επιλογή σας, έχετε την εναλλακτική του χάντικαπ των 4.5 πόντων των παικτών του Μαχμούτι, που πληρώνει με απόδοση 1.83! Στην εταιρεία της καρδιάς μας και της… τσέπης σας, στην 10Bet.com!
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα