OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάντα... Μπομπό

17:40 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπεσίκτας, Μπομπό, ο οποίος ...
μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι από τους παίκτες που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για την γραμμή κρούσης. 
Ένας… παλιός γνώριμος φαίνεται πως θα επιστρέψει στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Μπομπό, που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας και το ερχόμενο καλοκαίρι
εκπνέει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα.
Ο 25χρονος επιθετικός διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ο φορ της ομάδας και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική.
Άλλωστε, και πριν από δύο χρόνια ο Μπομπό είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Ολυμπιακό, όμως οι τρελές απαιτήσεις του προέδρου της Μπεσικτάς είχαν χαλάσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή, παρά την επιθυμία του Βραζιλιάνου να έρθει στο λιμάνι.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού έχει υπάρξει σήμα προς εκείνη του Μπομπό, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Χουάν Φίχερ, ο οποίος «λύνει και δένει» με τους περισσότερους λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές, όμως σε περίπτωση που ζητηθεί κανένα υπέρογκο ποσό ή ακόμα και μπόνους μεταγραφής τότε η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει, παρότι βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα. 
Keywords
Τυχαία Θέματα