Τι (ανδρικό) μαγιό να φορέσω φέτος;

Ναι, εδώ θα μιλήσουμε για τα αντρικά μαγιό, αλλά επιτρέψτε μου πρώτα να κάνω μια μικρή κριτική στις γυναίκες.

Οι γυναίκες, βλέπετε, έχουν διάφορα... θεματάκια: Είναι εγγενώς υπερανταγωνιστικές, τα λεφτά που λιμνάζουν στο πορτοφόλι τους τούς φέρνουν φαγούρα, βαριούνται τα ρούχα τους στο δευτερόλεπτο και ζηλεύουν τη διπλανή τύπισσα που φοράει κάτι διαφορετικό. Οπότε, κάθε καλοκαίρι, πρέπει να μελετούν τις καινούριες τάσεις των μαγιό, ποιο σημείο αναδεικνύουν περισσότερο (ώστε να επικεντρωθούν εκεί στις pilates) και τι αγόρασε η γειτόνισσα. Για τις γυναίκες, το μαγιό είναι μια μεγάλη και μπερδεμένη ταλαιπωρία - γι’ αυτό και τις συγχωρώ αν καμία φορά κάνουν απόλυτα λάθος επιλογές.

Για μας τους άντρες, όμως, τα πράγματα είναι απλά: Ο θεός μας ευλόγησε με μια λιγότερη έγνοια. Για κάποιον λόγο μπορούμε να δείχνουμε το στήθος μας ελεύθερα, οπότε το μόνο που μένει να καλύψουμε είναι... ξέρετε τι. Και, άιντε, χωρίς παρεξήγηση, πόσο μεγάλο χρειάζεται να είναι το ρούχο που θα καλύπτει εκείνο το σημείο; Σχετικά μικρό. Χαλάρωσε φίλε - είπαμε, για το ρούχο μιλάω!

Οπότε, να ρωτήσω: Πόσο δύσκολο είναι να διαλέξει ένας άντρας ένα τόσο μικρό ρουχαλάκι όπως το μαγιό, χωρίς να είναι σαν καρναβάλι, σαν έφηβος ή σαν ψώνιο;

Απ’ ότι φαίνεται, αρκετά. Γιατί πιο συχνά βλέπω τεράστιες, πανηγυρέ βερμούδες παρά σωστά, minimal σορτσάκια με το σωστό fit.

Δεν λέω πως το κάνουν όλοι επίτηδες. Πιθανότατα δεν κάθισαν ποτέ να σκεφτούν πως πρέπει να είναι ένα αντρικό μαγιό. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη δική μου άποψη για το θέμα.

Οι 5 κανόνες των αντρικών μαγιό:

Δεν φοράμε κολλητά μαγιό τύπου speedo εκτός κι αν είμαστε μοντέλα εσωρούχων με γραμμωμένους κοιλιακούς. Ακόμη και τότε, όμως, δεν τα φοράμε αν θέλουμε να μας πάρουν στα σοβαρά.Αν το μαγιό μας μπορεί να αντικαταστήσει ταπετσαρία σε beaute, δεν το φοράμε. Το μαγιό είτε είναι μονόχρωμο, είτε έχει ένα ήρεμο, αντρίκιο pattern. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ελαφριάς ειρωνείας.Δεν φοράμε μαγιό που τελειώνει πιο κάτω από το γόνατο. Αντιθέτως, το θέλουμε να σταματάει κάπου στα μισά του μηρού. Τα μακριά μαγιό θυμίζουν έφηβους surfer από Αμερικάνικες σειρές των 80s.Όχι λογότυπα. Αν το μαγιό έχει τεράστιο λογότυπο, τότε δεν είναι μαγιό αλλά διαφημιστική ταμπέλα. Αν μάλιστα το λογότυπο είναι ένα από τις "γνωστές" φίρμες των νεόπλουτων 90s, τότε θα θυμίζεις νεόπλουτο μικροαστό.Με το μαγιό θα κολυμπάμε, οπότε, πέραν από την εμφάνιση, πρέπει να είναι άνετο, να επιτρέπει τις κινήσεις και να στεγνώνει γρήγορα.

Ακόμη, όσο πιο πολύ μοιάζει με κανονικό σορτσάκι τόσο το καλύτερο, αφού μπορούμε να το φορέσουμε στο clubάκι του νησιού και τα ξημερώματα να βουτήξουμε σερί στην απέναντι παραλία. Ακόμη και η βαλίτσα γίνεται πιο ελαφριά με δύο μαγιό που παίζουν και τον ρόλο των shorts.

Παρακάτω, μάζεψα μερικές επιλογές από αυτά που θεωρώ τέλεια μαγιό - άλλα πιο κοντά, άλλα πιο μακριά, μονόχρωμα ή με patterns.

ASOS Swim Shorts (21,21 €) [Περισσότερα]ASOS Swim Shorts (21,21 €) [Περισσότερα]River Island Sun Sulphur Swim Shorts (26,51 €) [Περισσότερα]River Island Ticking Stripe Blue Swimshort (26,51 €) [Περισσότερα]ASOS Swim Shorts (21,21 €) [Περισσότερα]ASOS Swim Shorts (21,21 €) [Περισσότερα]Ted Baker Embroidered Print Swim Shorts (49,71 €) [Περισσότερα]Humor Palm Tree Swim Shorts (29,82 €) [Περισσότερα]MID-LENGTH SWIM SHORTS (80,00 €) [Περισσότερα]Swim shorts (14,95 €) [Περισσότερα]Swim shorts (9,95 €) [Περισσότερα]Κι ένα (ψάθινο) καπελάκι για τον ήλιο δεν βλάπτει, ε! (13,92 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai